ALWAYS
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Maj 23, 2005 9:20 am
'Aj' da budem logična - šta drugo mogu porodiljama da preporuče nego uloške koji se nameštaju uz telo, a ne uz donji veš? Kako bi im preporučili i najbolje samolepljive uloške kada nemaju za šta da ih zalepe?
Sensitive su mi sasvim ok, od svih ostalih običnih (ne samo always, nego svih) redovno dobijam ili osip ili alergiju.
Sensitive su mi sasvim ok, od svih ostalih običnih (ne samo always, nego svih) redovno dobijam ili osip ili alergiju.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Jul 10, 2007 7:39 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
I ja sam dugo koristila always,ali sam u poslednje vrema osecala peckanje,nisam znala od cega,ali kada sam promenila uloske vise nemam nikakvih problema,mislim da se nesto promenilo kod alwaysa u poslednjih nekoliko serija,presla sam na naturellu,i zasad nemam nikakvih problema,a cula sam da je mnogo zena imalo problema sa alwaysom,i cudi me kako nema gde da se prijavi tako nesto,ipak je zdravlje u pitanju. 

-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 2:02 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
always
Menstruacije su mi u poslednje vreme jako obilne i koristim always ultra super ili nocne jako su dobri i uopste mi nesmetaju, svi ostali su me iritirali ,a pogotovo boni.Iskustva su razlicita i sve zavisi od zene do zene , a pogotovo od tipa koze.Trebalo bi da pronadjes uloske koje tebi odgovaraju i koji ti nesmetaju. 

Zelim bebu