ALWAYS

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Andjela
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Andjela »

Tnx KK i Ivana, svaka informacija je dobro dosla:)
Iwa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jun 27, 2006 10:15 am

Post od Iwa »

Uh, uh... Always ulošci su kod mene osim osipa izazvali i ojede iako sam ih često menjala.
Sada koristim samo Libresse, mada sam primetila da mi ponekad i oni smetaju.
oljaeha
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jul 30, 2006 2:40 pm

Post od oljaeha »

Dakle,izgleda da cu morati da se zauvek oprostim od alwaysa.Hvala devojke na odgovorima-puno su mi znacila vasa misljenja!!! :wink:
Merylin
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Avg 03, 2007 1:16 pm

Post od Merylin »

Mislim da to sto porodiljama preporucuju obicne uloske u mrezici uopste nije slucajno i sve govori.Jedan ginekolog iz Londona me je savetovao da vec kad koristim uloske,koji uopste nisu zdravi po njemu,preko njih stavim one uloske u mrezici sto su se nekada koristili.
kacica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Sep 08, 2007 4:54 pm

Post od kacica »

Moja dobra drugarica radi u Frontu,odavno se tamo govori lose o njima. Ja sam ih koristila ranije ali vise NE!
neverending
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 23, 2005 9:20 am

Post od neverending »

'Aj' da budem logična - šta drugo mogu porodiljama da preporuče nego uloške koji se nameštaju uz telo, a ne uz donji veš? Kako bi im preporučili i najbolje samolepljive uloške kada nemaju za šta da ih zalepe?

Sensitive su mi sasvim ok, od svih ostalih običnih (ne samo always, nego svih) redovno dobijam ili osip ili alergiju.
Shmizla
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 14, 2007 3:04 pm

Post od Shmizla »

always su uzas...ne koristim ih vec godinama
Marija M.
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jul 10, 2007 7:39 pm
Kontakt:

Post od Marija M. »

I ja sam dugo koristila always,ali sam u poslednje vrema osecala peckanje,nisam znala od cega,ali kada sam promenila uloske vise nemam nikakvih problema,mislim da se nesto promenilo kod alwaysa u poslednjih nekoliko serija,presla sam na naturellu,i zasad nemam nikakvih problema,a cula sam da je mnogo zena imalo problema sa alwaysom,i cudi me kako nema gde da se prijavi tako nesto,ipak je zdravlje u pitanju. :wink:
bobica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 2:02 pm

always

Post od bobica »

Menstruacije su mi u poslednje vreme jako obilne i koristim always ultra super ili nocne jako su dobri i uopste mi nesmetaju, svi ostali su me iritirali ,a pogotovo boni.Iskustva su razlicita i sve zavisi od zene do zene , a pogotovo od tipa koze.Trebalo bi da pronadjes uloske koje tebi odgovaraju i koji ti nesmetaju. :)
Zelim bebu
Odgovori