Zeleo bih Vas savet
Zeleo bih Vas savet
Pozdrav svima, imao sam u prethodnih 16 dana 2 krvarenja u stolici, nemam bolova, redovno jedem, da li je pravilna ishrana, nisam siguran, nisam nesto jeo kuvanu hranu preterano, mozda je zbog toga, nisam ni tecnost unosio koliko bi trebalo. Mislim da sam jos mlad za hemoroide, imam 16 godina... Znam da bi trebalo da odem do lekara, ali me je strah da odem, strah me je ustvari rezultata... Zeleo bih da mi kazete Vase misljenje? Hvala puno unapred!
Re: Zeleo bih Vas savet
Bolest nebira godine krv u stolici je znak da nesto nevalja idi kod doktora mlad si moze biti ozbiljno a moze biti i sitnica ali i sitnica moze vremenom postati ozbiljna stvar idi dok je vreme
Млад си и за неправилну исхрану.
Како је изгледало крварење? Да ли ти је столица тврда?
Како је изгледало крварење? Да ли ти је столица тврда?
Jeste da si mlad al verujem da si imao neku prehladu--ili si se kupao u hladnoj vodi ili si sedeo na betonu ili pak jeo jako ljuto ili pio akohol--EEE ako nista od toga nisi onda idi kod lekara obavezno a dotle nista od ovih stvari ne cini a i nemoj jesti paradajz-pretpostavljam da jedes jer je sezona a i on zna da pokrene hemoroide.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jul 06, 2013 12:07 am
Je li u stolici ili je na stolici? Je li ti "svježa" krv? Da li ti je bilo krvi oko ruba wc školjke? Da li si to primjetio na toaletnom papiru ili?
Vjerovatnoća je da su ti hemeroidi. A znam ja i mlađe ljude koji su imali hemeroide.
Vjerovatnoća je da su ti hemeroidi. A znam ja i mlađe ljude koji su imali hemeroide.
Ipak su samo hemoroidi, morao sam da odem do lekara, nisam smeo nista da prepustim slucaju... Hvala svima sto su mi rekli svoje misljenje!
Чуј, само хемороиди! Иди узми крему од Михајла са форума. Прочитај:
Read more: http://www.doktor.rs/forum/gastroentero ... z2Za61OCYzMast koju pravi Mihajlobre,izvanredna je.Svrab eliminise posle 4-5 mazanja.Bol se smanjuje osetno.E,zato je preporucujem svesrdo.
Hvala tebi za kremu i savet, prepisao je meni doktor kremu...
Нек' ти је са срећом.