prodlemi sa debelim crevom
prodlemi sa debelim crevom
Vec desetak dana imam ptroblem osecaja nedovoljnog praznjenja creva,u pocetku se javi kasasta stolica ,pa posle normalna,nema krvi,nekad imam i gasove,krkljanje creva,stolica je normalna,nedavno sam operisala zucnu kesu,mozda je zbog toga,ne znam,znam samo da me je uhvatila panika da nije najgore,inace ovomi se javljalo i kao maloj,inace imam 28.god,da li neko ima slicne probleme,molim vas da mi odgovori neko
Re: prodlemi sa debelim crevom
Могуће је да имаш упалу завршног дела дебелог црева. Мислим да би могла да пробаш чепиће са кантарионом. Могла би да однесеш столицу да се провере паразити, кандида,...
odnecu stolicu na analizu,jer vise poudeh,imam normalnu stolicu i ovaj odvratan osecaj,hvala ti puno na odgovoru,videcu sta je sa analizama,i probacu te cepice
Треба да знаш да је домаћи кефир одличан за цео организам, нарочито за желудац и црева. Било би добро да почнеш да га користиш, али опет кажем, само да га ти правиш - не онај из радње.
kako se pravi kefir?
Кефир од млека прави тибетанска гљива. Неки је зову индијска или кефир гљива. Имаш упутство на мом сајту. Само треба да набавиш гљиву.
i ja imam slicne simptome kao swrza, al meni je pronadjena kandida u stolici u malom broju, pa samo da pitam da li moze od kandide da se oseca nepriajtan miris??? imam cak i to nedovoljno praznjenje creva, i neki cudan osecaj u zavrsnom delu rektuma, ponekad me i zabole i krsta, da li je to od kandide jer se vec plasim ovako mi je vec 4 meseca, mislim na najgore:((((
Где ћеш горе од кандиде? Смрди само тако. Одмах предузми све мере да је елиминишеш. Одмах! Један Италијан, др Симонцини, лечи туморе тако што убија кандиду. Имаш на мом сајту нешто текста и линкове. Набави књигу "Алкализуј се или умри".
Бол у крстима може да буде последица много ствари. Да ли се бол мења на притисак руком, полажај тела, савијање, мокрење.......?
Бол у крстима може да буде последица много ствари. Да ли се бол мења на притисак руком, полажај тела, савијање, мокрење.......?
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Feb 21, 2013 11:06 am
Moj otac ima dugogodišnje probleme sa stomakom ( 30 godina ). Nadimanja, bolovi i česti prolivi. Radio je CT abdomena koji je u redu, takođe nalazi krvi su dobri i u stolici nema bakterija. Ovih dana će da mu rade kolposkopiju i njega je uhvatio veliki strah od nalaza. Mene zanima da li bi se na CT snimku vidjelo ako postoji neka kancerogena promjena u crijevima.
Jako bi zahvalna bila ukoliko bi neko znao odgovor na pitanje i odgovorio mi.
Jako bi zahvalna bila ukoliko bi neko znao odgovor na pitanje i odgovorio mi.
Тридесет година има проблеме са стомаком?! Или он има тридесет година, а ти десет?
-
- Novi član
Pogresno sam se izrazila. Ima 30 godina problema sa stomakom. Redovno je isao na preglede. Radio je i kolposkopiju prije nekoliko godina, ali tada nije bilo ništa.
Просто не могу да верујем да неко има проливе 30 година, иде на редовне контроле и ниша се не решава. Још ми је невероватније да је та особа жива.
Њему је крвна слика вероватно веома лоша.
Баш сам изненађен. Да је болестан ваљда би се та болест до сада развила и закомпликовала? Има ли још неке проблеме?
Њему је крвна слика вероватно веома лоша.
Баш сам изненађен. Да је болестан ваљда би се та болест до сада развила и закомпликовала? Има ли још неке проблеме?
-
- Novi član
Nema konstantne prolive trideset godina, ali ukoliko bi pojeo nesto sto stomaku ne odgovara dobio bi proliv automatski. Zadnjih mjesec dana pojavili su se bolovi u donjem dijelu leđa kao i visok pritisak tako da su mu u bolnici radili UZ abdomena i CT abdomena. Sve je čisto. Nalazi krvi dobri.
За црева ће му добро доћи домаћи кефир (не онај из радње).
За висок притисак погледај на мом сајту (адреса је и у профилу) савет под Савети, Здравље, Притисак.
Болови у доњем делу леђа могу да буду од сто узрока. Ако се пропне на прсте и нагло спусти на пете тако да њима удари у тврд под - да ли га штрецне у кичми? Има ли каквих проблема са мокрењем - ако буде хтео да ти призна? Да ли се бол мења приликом сагињања или окретања?
За висок притисак погледај на мом сајту (адреса је и у профилу) савет под Савети, Здравље, Притисак.
Болови у доњем делу леђа могу да буду од сто узрока. Ако се пропне на прсте и нагло спусти на пете тако да њима удари у тврд под - да ли га штрецне у кичми? Има ли каквих проблема са мокрењем - ако буде хтео да ти призна? Да ли се бол мења приликом сагињања или окретања?
opet ja.. taj bolu u krstima mi se javlja ponekad, al najveci problem mi je dupe da izvinete sve, radim u kancelariji i konstantno osecam nepirajtan miris, non stop, tusiram se ujutru i uvece al ne pomaze, inace to mi se javlja vec 4 meseca od kad sam prvi put spavao sa devojkom, imam 19 godina, tada kad smo zavrsili to ocetio sam cudan osecaj bas pozadi, bio sam i kod urologa i gastroentrolgoa nadjena mi je ureaplazma i kandida u malom broju, da li je moguce da tako mogu da smrdim???? :// propisali su mi lekove duflucan eritromicin i dovicin pa opet diflucan, da li ce ovo pomoci ili ovde pomaze samo dijeta, i da li uopste ovde ima leka, stvarno sam poceo da ludim? da li mi je mozda popustio sfinkter jer citam puno po netu i svasta sam zakljucujem?? :///