prodlemi sa debelim crevom
Re: prodlemi sa debelim crevom
Zeljko111, ниси могао одмах после односа да добијеш тај мирис. За развој инфекције потребно је време.
Хајде прво нађи некога од поверења да те измирише и проба да установи објективност и локацију извора мириса.
Хајде прво нађи некога од поверења да те измирише и проба да установи објективност и локацију извора мириса.
ne znam koliko treba da se dobije to, al meni je posle odnosa odmah sutradan pocelo nadimanje stomaka, posle toga 4 5 dana sam imao proliv i od tada non stop smrdim, radim u kancelariji sa sefom, bas smo dobri i vidim i na njemu da oseca samo nece da mi kaze jer smo dobri pa i zbog toga jos i radim inace bih dobio otkaz
medjutim mene je vise blam, samo ne znam kako je to moguce, i imam non stop cudan osecaj u dupetu.. najpre sam pio tih 5 6 dana probiotik, zatim sam radio sve zivo, krv urin,stolicu (samo bakterije i parazite) ultrazvuk abdomena 2 puta, ekg kod interniste, da bih TEK pre jedno 20 dana uradio i stolicu i na gljivice i otkrio da imam i kandidu. posle tog probiotiak gastoentrolog mi je davaoi flobian dva tri dana da pijem, kao i enerofuryl, i to je to nisam nista vise pio, to je bilo jos pre dva i po meseca.. da li bih trebao da uradim i kolonoskopiju, jer od toga se malo cimam, mada ne znam sta vise da radim, kao da mi je popustio sfinkter, da li je to uopste moguce??????? nikakvih problema pre nisam imao..

Koliko je inace potrebno vreme da se ta infekcija prosiri?!
Неколико месеци или чак година.
Пробај да нађеш другог лекара који има идеју шта би могло да буде узрок проблема, а не да те шаље по снимањима к'о мува без главе. Само сликај, сликај, сликај без икакве идеје. Ако нешто убоде - супер. Па и ћорава кока убоде неко зрно.
Можда да одеш и на ирисдијагностику? Можда би могли да ти на тај начин нешто установе. Имаш линк на мом сајту.
Пробај да нађеш другог лекара који има идеју шта би могло да буде узрок проблема, а не да те шаље по снимањима к'о мува без главе. Само сликај, сликај, сликај без икакве идеје. Ако нешто убоде - супер. Па и ћорава кока убоде неко зрно.
Можда да одеш и на ирисдијагностику? Можда би могли да ти на тај начин нешто установе. Имаш линк на мом сајту.
Zanima me da li moze da popusti sfinkter posle odnosa, inace to mi je je bio prvi sex? poludecu ako je to...
Како може мишић да попусти тако одједном? Може да пукне, али сумњам да би се у том случају сада ми овако дописивали.
Хајде ипак ти провери с неким да ли осећа тај смрад. То што "видиш" да твој шеф осећа, ништа не значи. Или питај њега или наватај некога с ким можеш да попричаш.
Да се теби ноздрве нису инфицирале кандидом па зато стално осећаш тај смрад?

Хајде ипак ти провери с неким да ли осећа тај смрад. То што "видиш" да твој шеф осећа, ништа не значи. Или питај њега или наватај некога с ким можеш да попричаш.
Да се теби ноздрве нису инфицирале кандидом па зато стално осећаш тај смрад?
ma osecaju, vidim i po drugima jer se krecem i po gradu, u autobusu u banci svuda se osecam, neverovatno.. da samo ja osecam bilo bi dobro, nego me blam zbog ostalih.. ne znam sta da probam vise, najvise se plasim tog sfinktera, da mi ne bude ovako ceo zivot, jer mi se vec 4 meseca ovo dogadja.. kad sam imao seks, na kraju sam osetio cudan ocesaj u tom predelu kao da mi je svo crevo nekako palo dole, i sada isto kao da imam nesto u dupetu, mada sam bio na pregledu i kazu da nema nista (pregled kod proktologa). jel ta kandida u crevima se bas tako gadno oseca ili?? :/
Кандида смрди гадно и када је у устима.
Зашто ме не послушаш и са неким блиским не поразговараш шта он осећа?
Ако су ти инфицирани уста, нос или синуси свуда ћеш да осећаш смрад. Искрено сумњам да толико може да смрди па да изађе кроз гаће и панталоне. Знам особе којима је оперисан крај дебелог црева па имају црево спроведено у кесу која је прикачена за њих - и ништа се не осећа.
Мислим да имаш инфекцију везану директно за чуло мириса или си тај смрад умислио. Зато кажем: ПИТАЈ и немој само да "видиш"! Хајде, немој да ме нервираш. И нека ти кажу одакле долази смрад - са које тачке тела. Ваљда имаш некога ко може да те "изњушка"?
Зашто ме не послушаш и са неким блиским не поразговараш шта он осећа?
Ако су ти инфицирани уста, нос или синуси свуда ћеш да осећаш смрад. Искрено сумњам да толико може да смрди па да изађе кроз гаће и панталоне. Знам особе којима је оперисан крај дебелог црева па имају црево спроведено у кесу која је прикачена за њих - и ништа се не осећа.
Мислим да имаш инфекцију везану директно за чуло мириса или си тај смрад умислио. Зато кажем: ПИТАЈ и немој само да "видиш"! Хајде, немој да ме нервираш. И нека ти кажу одакле долази смрад - са које тачке тела. Ваљда имаш некога ко може да те "изњушка"?
Smrad mi dolazi iz dupeta 100 posto, i imam neki cudan ocesaj, kao da mi nesto stoji unutra, tj na samom kraju creva.. idem opet kod gastroentrologa u sredu, stvarno neam pojma sta mi je :/ kao da mi se crevo skroz ne isprazni kad imam stolicu..
I ja imam bol u krstima kao ti,samo sto jos uvek nisam nosila stolicu na anlizu jer sam trenutno u inosranstvu,poludecu vise.Zeljko111 napisao:i ja imam slicne simptome kao swrza, al meni je pronadjena kandida u stolici u malom broju, pa samo da pitam da li moze od kandide da se oseca nepriajtan miris??? imam cak i to nedovoljno praznjenje creva, i neki cudan osecaj u zavrsnom delu rektuma, ponekad me i zabole i krsta, da li je to od kandide jer se vec plasim ovako mi je vec 4 meseca, mislim na najgore:((((
Још само када би објаснио какве везе има секс с том девојком са твојим дупетом. Како је због секса могао да ти се јави смрад из дупета? Објасни.Zeljko111 napisao:Smrad mi dolazi iz dupeta 100 posto, i imam neki cudan ocesaj, kao da mi nesto stoji unutra, tj na samom kraju creva.. idem opet kod gastroentrologa u sredu, stvarno neam pojma sta mi je :/ kao da mi se crevo skroz ne isprazni kad imam stolicu..
Pa ni ja ne znam, to mi je bio prvi put, i tada kad sam zavrsavao i normalno opustao se, osetio sam cudan osecaj u stomaku (debelom crevu rekao bih), vise pozadi nego napred, bas blizu dupeta (unutra), kao da mi se pomerilo nesto, i kao da mi se skroz spustilo dole u dupe nesto iznutra.. :/ bio sam kod gastroentrologa 3 puta, i sad poslednji put mi je ustanovljena urasla dlaka(na dodir osetim neku malu kvrzicu kao bubuljica, inace nalazi se skroz gore blizu kicme), mada mislim da to nema nikakve veze sa ovim, jer to mi je bilo tu i pre verovatno a nije smrdelo niti mi curi nesto odatle(tj ne ostavlja nikakve tragove na vesu). a meni bas smrdi iz dupeta, non stop imam sekret iz dupeta onako pomalo, kao da mi se ne isprazni skroz debelo crevo( vidim kada obrisem). da li je to mozda bilo od prevelikog uzbudjenja pa mi se ta creva uznemirila stvarno ne znam al skroz mi se nesto poremetilo, inace stolica mi je ok osim onih prvih par dana kada sam imao proliv, al evo vec 5 meseci nikako da to sredim.. ne znam da li postoji neko drugo resenje osim kolonoskopije, tu mi se bas ne ide 

Колоноскопија није ништа. Само нађи оне што раде без анестезије, јер је имбецилно радити тоталну анестезију за такав захват. Овде на форуму сам прочитао пар препорука за неке који су савршено урадили колоноскопију без икаквог бола и стреса, па пронађи.
Можда имаш кандиду у цревима.
Искрено, веома ми је чудно што су се ти твоји проблеми јавили одмах после првог секса. Са ким си имао тај секс и да ли си после тога имао још секса?
Можда имаш кандиду у цревима.
Искрено, веома ми је чудно што су се ти твоји проблеми јавили одмах после првог секса. Са ким си имао тај секс и да ли си после тога имао још секса?
meni je pronadjena kandida u crevima, da li ona moze da se oseti po malo preko garderobe? imao sam sa devojkom imali smo i posle toga, samo taj prvi put sam osetio nesto mnogo cudno sa dupetom tj debelim crevom...
opet ja sa onim problemom..
konacno pronadjena mi je kandida na anusnoj regiji kao i stafilokoke..
verovatno imam i ustima, jer sam radio onaj test sa pljuvackom i casom vode ujutru...
lekovi mi se ne piju, jer mi ovo traje vec pola godine.. da li soka bikarbona ovde pomaze ili cak srebrna voda, jer sam i za nju cuo da je uspesna za ovu gljivicu?
konacno pronadjena mi je kandida na anusnoj regiji kao i stafilokoke..
verovatno imam i ustima, jer sam radio onaj test sa pljuvackom i casom vode ujutru...
lekovi mi se ne piju, jer mi ovo traje vec pola godine.. da li soka bikarbona ovde pomaze ili cak srebrna voda, jer sam i za nju cuo da je uspesna za ovu gljivicu?