Hvala na savetu u svakom slucaju.
pozz
Problemi sa želudačnom kiselinom, molim vas pomoć?
lek za gorusicu
Probajte da popijete dve case vode sa cesme...doktor iz Irana Dr Ferejdun Batmanghelidja ima to revolucionarno otkrice da leci degerativne bolesti vodom, farmaceutske kompanije su najveci lopovi na svetu, njima ne odgovara da vama bude bolje, nego morate da uzimate lekove citav zivot, ja imam astmu i nisam bio kod doktora deset godina imao sam terapiju i bilo mi je relativno ok , ali doziveo sam stresnu situaciju umro mi je otac i sve je krenulo ka dole , dosao sam kod doktorke i ona kaze nisi dolazio vise od deset godina moras stalno da dolazis, a ja kazem jel ima neki novi lek ona kaze da ima i da mi isti lek kao i pre deset godina malo stilizovanjeg naziva i izgleda sad pijem 5 lekova od jednom, pa mobilni telefoni su toliko napredovali za deset godina da to nije normalno, a lek za astmu nista i ona jos je ljuta na mene....oni jednostavno lece na zapadnjacki nacin...doktore boli me glava, evo ti aspirin...mora da postoji razlog zbog kojeg te boli glava......ovo link za skidanje njegove knjige http://www.4shared.com/file/32527190/2f ... m.html?s=1