Zelim da potrazim savet ovde pre nego sto posetim lekara,jer ne znam gde otici i ne znam sta mi je tacno..Ovako,pre 2 god,isao sam na neko dugo putovanje busem,vozili smo se 40h sa kratkim pauzama,nakon tih 40h otisao sam da obavim veliku nuzdu i prvi put sam mi se uz stolicu pojavila i krv,ali ne krv u stolici,nego kako sam se brisao,izvinite na izrazu,na papiru sam primetio krv i neko peckanje oko anusa..to je bilo samo tada,ne mogu reci da je bilo obilno,ali eto bilo je

nakon toga nisam imao problema,i evo znaci 2god od tada,kada god imam dijareju,znaci nekih 4-5 velikih nuzdi u toku dana,pojavi se pecenje i malo krvi oko te bradavice,to mi je kao naduvena bubuljica,tako bih je opisao,znaci pecenje se pojavi samo tada i malo krvi opet nije u stolici nego na papiru,mozda ukupno 2-3 kapljica kada me tako uhvati,jako slabo,znaci samo kada imam bas cestih odlazaka u wc,mnogo manje nego kada mi se prvi put desilo na putovanju,da li je ovo za brigu i da li trebam otici kod lekara?znam da nije normalno i da trebam da se javim lekaru,ali ja nemam nikakvih drugih tegoba osim tada kada dobijem dijareju i imam ceste velike nuzde,ali,iskren da budem,neprijatno mi je puno jer je na tom mestu,i zato uvek to odlazem,imam 21god.Hvala unapred