Шта ли је то лагана храна? Кувани кромпир?
Оно јесу пробиотици али су одлични па их зато препоручујем а оне са ТВ реклама избегавам у широком луку а и не могу баш све јавно да напишем.
С обзиром на твоја три поста на овом форуму, могао си да их пронађеш за три секунде. Ево ти твоје прве теме овде: gastroenterologija/gastritis-biliaris-t ... ml#p402453
Осим што их знам да су се излечили тим пробиотицима, лично користим Мултилак по потреби а Натрол Ацидофилус пијем свакодневно.
Иначе калцијумкарбонат је креч. Нити сам чуо да се користи у исхрани а не бих га тако лако ни користио.
Neformirana stolica, dijareja gubitak kilograma
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jan 17, 2016 9:23 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: Neformirana stolica, dijareja gubitak kilograma
Hranim se kuvanim povrćem... Pravim potaž svih kombinacija... Kakve ti simptome imas i koliko se mucis sa Iritabilnim kolonom? Mene svako jutro,kako otvorim oči kreču grčevi i drze me 2-3-4h kako kad i onda polako popušta... Ovo je vec smorilo... Skoro 2 meseca i ne znam kad cu otvoriti oči bez bolova. Na posao ne idem vec 2meseca. Sreca sto radim za sebe pa imam zamene,inače,ovo je opaka bolest!
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Neformirana stolica, dijareja gubitak kilograma
Неко поврће може да иритира црева. Пробај више кромпира.
Некада сам имао проблема са цревима због треме и нервозе, а сада се понекад јави осетљива слузокожа коју детектујем када пијем петролеј. Онда појачам пробиотике и то је то.
Некада сам имао проблема са цревима због треме и нервозе, а сада се понекад јави осетљива слузокожа коју детектујем када пијем петролеј. Онда појачам пробиотике и то је то.