Neformirana stolica, dijareja gubitak kilograma

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: moderato, vlada99

Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Neformirana stolica, dijareja gubitak kilograma

Post od aaaca »

Шта ли је то лагана храна? Кувани кромпир?

Оно јесу пробиотици али су одлични па их зато препоручујем а оне са ТВ реклама избегавам у широком луку а и не могу баш све јавно да напишем.

С обзиром на твоја три поста на овом форуму, могао си да их пронађеш за три секунде. Ево ти твоје прве теме овде: gastroenterologija/gastritis-biliaris-t ... ml#p402453

Осим што их знам да су се излечили тим пробиотицима, лично користим Мултилак по потреби а Натрол Ацидофилус пијем свакодневно.

Иначе калцијумкарбонат је креч. Нити сам чуо да се користи у исхрани а не бих га тако лако ни користио.
Salino
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 17, 2016 9:23 pm

Post od Salino »

Hranim se kuvanim povrćem... Pravim potaž svih kombinacija... Kakve ti simptome imas i koliko se mucis sa Iritabilnim kolonom? Mene svako jutro,kako otvorim oči kreču grčevi i drze me 2-3-4h kako kad i onda polako popušta... Ovo je vec smorilo... Skoro 2 meseca i ne znam kad cu otvoriti oči bez bolova. Na posao ne idem vec 2meseca. Sreca sto radim za sebe pa imam zamene,inače,ovo je opaka bolest!
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Неко поврће може да иритира црева. Пробај више кромпира.

Некада сам имао проблема са цревима због треме и нервозе, а сада се понекад јави осетљива слузокожа коју детектујем када пијем петролеј. Онда појачам пробиотике и то је то.
Odgovori