Pokusavam da se nasalim kad god mogu jer me ovo psihicki urnise
Tako da moram da pazim
jer kako kazu Svi putevi vode u Kovin - Samo treba da skrenes.
xaxaxaxaxaxa! U prvi grm ili zbun?

Stolica se nosi na analizu koprokulture (na gljivice i na bakterije i mikroorganizme, mislim da trebaju 2 uzorka jer se rade dve analize i najbolje je da uradite obe, ja sam ovo radila u 29. novembru u Beogradu, mada mnogi savetju VMA zbog vece preciznosti rezultata u smislu koliko cega ima). Zatim skrining, tj test na prikriveno krvarenje, jedan uzorak stolice, on otkriva mogucnost ulcera ili pak hemoroida koliko mi je poznato, njega verovatno mozete uraditi u vasem domu zdravlja. Jos jedan test je test na svarljivost, mislim da je takodje jedan uzorak u pitanju, ja sam upucena u Dr. Dragise Misovica za ovo, nakon terapije (trenutno lecim jedino kandidu, da se pokaze da li je ona uzrok ostalih problema, posto su mi svi ostali rezultati ok).MladenV napisao:Zadnja tri dana od kako pijem Linex i Probiotik f
uz ishranu prepecen hleb, piletina, supica, krompir, sargarepa ( bas mi se dopao hosenfefer ), banane
nemam stolicu uopste
Pojacavam ishranu ali samo sa ovim namirnicama plus od danas pirinac
Procitao sam savete ali kako i lekari daju razlicite dijagnoze sta mi je
Hteo bi da odnesem stolicu ( kad je bude bilo ) na analizu
pa me interesuje
Sta sve da trazim da se uradi?
koje sve analize da uradiom ?
Koliko vremenski (mesec, dva, tri, pa i manje?) je potrebno da crevna flora dođe u normalu?angelika napisao:Ostecenu ili poremecenu crevnu floru jedino s dijetalnom i laganom hranom mozemo leciti i izleciti.
E to je ono što je i meni preokupiralo svakodnevno provođenje vremena u kupatilu. Upravo to.MladenV napisao: Najvise mi smeta nervoza
osluskivanje rada stomaka (ranije nikad nisam cuo svoj stomak da krci ili tako nesto)
proveravanje stolice
provera kilaze
i dalje sam zabrinut