Nalazi

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Dux
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 11, 2007 7:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Dux »

Nemoj tako negativno o lekarima medju njima ima i dobrih i losih,uostalom kao i u ostalim delatnostima.Trebalo bi sigurno da imas neku knjigu ali one ne izlaze cesto.Zadnja koju sam kupio je “Inflamatorne bolesti creva” Milenko Ugljesic izdanje 2004,kosta 1100 dinara.U Beograd dolazim 2-3 puta godisnje i tada obavezno obidjem knjizare da vidim da li je izaslo nesto novo.
U moje vreme sedamdesetih godina se ucio nemacki,francuski i ruski jezik,znam malo nemackog,sa engleskim sam slab,tako da za internet ti ne mogu pomoci.Ukucaj u Google Crohn colitis i on ti izbaci 2.110.000 adresa i kreni….
Kicha
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jun 26, 2007 12:12 pm

Post od Kicha »

DEA i DUX:

ostavite mi emailove ako zelite da ako naletim na nesto od materijala na srpskom ili engleskom mogu da vam prosledim. Mada dosta toga ima na NETu, nema novosti. Niti oni znaju kako nastaje niti kako nestaje, samo kako da zalece. Ko zna, mozda se desi cudo...Znam dosta doktora licno ali ne internista. U svakom slucaju ako se iznadje nesto novo za IZLECENjE ja javljam. U zdravlje...
maxmara
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 11, 2007 3:47 pm

Post od maxmara »

Evo znacice svima sa problemima oko Ulceroznog kolitisa i Cronove bolesti ovi linkovi,samo sto su na engleskom,ko malo bolje zna moze dosta da sazna o otkrivanju,lecenju i zivljenju,svakodnevici sa ovim bolestima.
http://ibdcrohns.about.com/ Link vodi ka sajtu koji je posvecen isljucivo ovim oboljenjima i sve je opisano o nastanku,otkrivanju i lecenju.

http://ibdcrohns.about.com/gi/dynamic/o ... rg/forums/ Link gde se nalazi forum gde mozete razmeniti iskustva sa ostalim ljudima koji imaju ova oboljenja i saznati dosta korisnih stvari.

Istrazite malo.
Pozdrav! :D
Kicha
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jun 26, 2007 12:12 pm

Post od Kicha »

Odkako uzimam terapiju (salofalk, supozitorije i klizme) svakodnevno imam kasaste stolice i cesto hitnost pranjenja a toga ranije nije bilo. Da li je ovo normalno???
Odgovori