Muka,povracanje...Potrbna pomoc!
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 18, 2007 9:38 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Pijem enzime od ponedeljka.Doktorka je rekla da ce mi za sedam dana najvise biti bolje.Bila je u pravu.Posle 5 dana nisam osecala muku uopste.Nije mi muka i sada skoro da jedem normalno.Jos nisam pocela sa hranom za koju sam ranije smatrala da mi ne prija,ali osecam se skroz o.k.Ali mi nije muka i ne zgadim se od samog mirisa ili cak pomisli na to.Nadam se da sam resila svoj problem.Sacekacu jos par dana pa idem kod te doktorke da vidim sta dalje.Inace ona je nutricionista i radi u studentskoj.Ako hoces i ako si student idi kod nje.Ili sacekaj jos malo da ja vidim da li to zaista pomaze pa kupi.A ako odes na biorezonancu,javi sta je bilo.
Biorezonanca
Smatram da bi bilo cisto bacanje novca odlazak na biorezonancu.Verovatno Vam je muka ne od same hrane vec kad Vam predstoji nesto bitno tj ispiti ili slicno.Mislim da bi u Vasem slucaju pomogla promena ishrane.I ja sam imala taj problem pred ispite sada sam ga resila.
Meni su svasta rekli lekari i demantovala sam ih.
Kako je decko rekao u medicini nisu 2+2=4 a on je ipak specijalista.
Meni su svasta rekli lekari i demantovala sam ih.
Kako je decko rekao u medicini nisu 2+2=4 a on je ipak specijalista.
Minerva
A sta nije gubljenje vremena? I ja isto ne idem ni na ispite, ni na fakultet, a to mi iskreno nikad nije ni bio stres. Vise sam pocela da verujem alternativnoj nego klasicnoj medicini, probala bih sve samo da imam novca. Sta sam dozivljala i jos dozivljavam od klasicnih doktora bolje i da ne pricam.
zdravo svima!
samo da se javim, bila sam na biorezonanci u as medicusu
i zgrozena sam njihovim ponasanjem i neprofesionalizmom
bolje da da isla na bioenergiju, tamo su makar iskreniji, a ovo je katastrofa..
da ne kacem da sam dala oko 500 evra na razna gluposti ,lekove i pla cebo terapiju....
sve u svemu uzas, a meni jos gore, dok me sugavi doktor nacelnik(inace neuropsihijatar) ubedjuje da sam ozdravila, a ja jedva hodam
takve stvari bi trebale biti zakonom zabranjene, to su obicni prevaranti koji su zasluzili jednu dugu robiju u zatvoru
samo da se javim, bila sam na biorezonanci u as medicusu
i zgrozena sam njihovim ponasanjem i neprofesionalizmom

bolje da da isla na bioenergiju, tamo su makar iskreniji, a ovo je katastrofa..
da ne kacem da sam dala oko 500 evra na razna gluposti ,lekove i pla cebo terapiju....

sve u svemu uzas, a meni jos gore, dok me sugavi doktor nacelnik(inace neuropsihijatar) ubedjuje da sam ozdravila, a ja jedva hodam
takve stvari bi trebale biti zakonom zabranjene, to su obicni prevaranti koji su zasluzili jednu dugu robiju u zatvoru

-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Nov 08, 2006 3:43 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Zdravo,
Čitam sve ovo i ne mogu da verujem. I baš se spremam da napišem da je biorezonanca jedna gluuuuuuupost kad neko probao i napisao.
Još, htela sam da vam (bar kad je GERD u pitanju - cacaa pita) kazem da je meni doktorka gastroenterolog dok sam živela u Grčkoj dala za to lek koji se zove nexium - evo oficijelnog sajta http://www.purplepill.com/ - i da je meni bio od pomoći.
Možda da se konsultujete sa Vašim doktorima. Znam da je bio skup i da je jedna tabla 2003 godine kod nas koštala oko 900 dinara, a trebalo je 3 ili 4, ne sećam se tačno, kao jedna terapija - pije se svaki dan, ali ga jaaaako hvale doktori. Ne znam da li ga ovde daju.
Napominjem da nisam doktor, samo pričam iz svog iskustva.
Svakako pitajte Vašeg doktora da li misli da Nexium može da pomogne.
Čitam sve ovo i ne mogu da verujem. I baš se spremam da napišem da je biorezonanca jedna gluuuuuuupost kad neko probao i napisao.
Još, htela sam da vam (bar kad je GERD u pitanju - cacaa pita) kazem da je meni doktorka gastroenterolog dok sam živela u Grčkoj dala za to lek koji se zove nexium - evo oficijelnog sajta http://www.purplepill.com/ - i da je meni bio od pomoći.
Možda da se konsultujete sa Vašim doktorima. Znam da je bio skup i da je jedna tabla 2003 godine kod nas koštala oko 900 dinara, a trebalo je 3 ili 4, ne sećam se tačno, kao jedna terapija - pije se svaki dan, ali ga jaaaako hvale doktori. Ne znam da li ga ovde daju.
Napominjem da nisam doktor, samo pričam iz svog iskustva.
Svakako pitajte Vašeg doktora da li misli da Nexium može da pomogne.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jun 05, 2013 9:47 pm
Re: Muka,povracanje...Potrbna pomoc!
Imala sam taj problem,baš dugo, više od godinu dana, muka , povraćanje tokom noći... Od 7 noći-povraćala sam 5. Imala sam mnogo i stresnih situacija. Isto su mi lekari govorili da nađem neku zanimaciju, davali mi da pijem klometol, ksalol, ranisan, da sisam one tablete rupurut, gelusilac... Onda sam išla da snimim želudac rentgenom i videli su da mi je pomeren želudac. Čula sam za jednog čoveka u Užicu, inače radi kao patolog u užičkoj bolnici. On privatno namešta želudac. Ne znam kako se zove,zaboravila sam, drugar me odveo, ali svi u Užicu znaju za njega. Radi u nekom podrumčiću u zgradi iznad Aleksića mosta. Veruj mi, kako mi je vratio želudac na mesto, nisam povratila nijednom već 2 godine!!! Hvala mu do neba!!! A kad treba da naplati, kaže, ne naplaćuje, a pacijenti kažu -koliko ostaviš.Ja htedoh da dam bar hiljadu din. a oni kažu , ma ne, mnogo je. Dadoh 500 din. , ostali daju manje, po 200 din. Da sam znala da više neću povraćati, dala bih mu i 50000. Samo kad se te muke reših! A muku može da ublaži i izrendani đumbir sa medom. Jeste ljuto, ali odmah popijem malo vode. To sam jela u trudnoći,pomagalo mi je.