Briz sam radila drzavno, ali ne u BG-u, vec u Po.....Pa doktorka ORL mi je rekla da imam te bele naslage na jeziku (cini mi se korenu jezika) zato mi je dala i uput za gastroenterologa, da bi on pogledao dokle to ide, tj dokle se rasirilo....ali sad nznm da li ce gent. uopste to gledati kada bude video da je bris negativan....Hranim se normalno-valjda... tj, manje-vise normalno jer voce VEOMA retko jedem, a i povrce, tj povrce u vidu salata i sveze....Hranu jedem raznovrsnu i u cvrstom i tecnom stanju, kuvanu, kupovnu....i dosta toga jedem......Alergijske reakcije sam imala, koje pre nisam.....mada doktori nisu ni to znali da mi kazu sta je u pitanju, pa sam na svoju ruku uzela presing....s obzirom da mi je pomogao skapirala sam da je alergija bila u pitanju....sa aknama nikada nisam imala problema, imam vrlo cistu kozu, sto se akni tce....mada sada mi izadje po neka ali na "cudnim" mestima, u uvu, iza usiju,....mozda to i nije cudno, ali do sada mi se to nije desavalo i ako izadje po koja to je negde na licu....Zadah, pa po nekad, mada ujutru cini mi se vrlo cesto....a mislim da nije do zuba, jer redovno perem zube, a obavezno pre spavanja.....vrtoglavice i mucnine nemam....tj jednom, i to bas pre neki dan, odjednom mi je bilo bas muka i osetila sam vrtoglavicu, ali mi je sve proslo vrlo brzo, nekih 5 min.....kosa mi opada po malo, ali nista strasno, msm da je to normalno u odredjenim periodima.....Hvala puno na odgovoru.... Zaista mi znaci da mogu sa nekim da razgovaram o tome, jer je meni vrlo neprijatna tema, i doktorima mi je glupo da razgovaram o tome, kamoli sa nekim drugim.....ovako je mng lakse.....Hvala jos jednom