NERASPOLOZENJE JE posledica Candide.
Sto se tice pitanja koje je postavila OPTICICA i te kako taj "cudan" ukus u ustima moze da bude od Candide.Cak i zadah,kad Candide ima u ustima,postoji.Za to je najbolje ujutru muckati sodu bikarbonu i ispljunuti.Oprati i jezik i zube sodom bikarbonom.
Nisam skoro pisala o tome,mozda novi clanovi nisu upuceni,ali jako je vazno da POPRAVITE SVE ZUBE i zamenite manganske plombe.To su mi bas rekli na biorezonantnoj terapiji i ispostavilo se da su bili u pravu,jer su mi se neverovatnom brzinom kvarili zubi i pucale stare plombe.Skoro sve sam ih zamenila belim plombama.
Takodje,samo da znate da cim vas stegne neki virus,stanje sa crevima ce vam se pogorsati,valjda jer opadne imunitet.Zato je vazno na vreme ODLAZITI U KREVET,a ne kao ja legnem u pola 2,a probudim se u 6,15h.
Ovih dana sam legala kasno,a ustajala rano,pa jos menstrualni ciklus,pa jela cokolade i sinoc pocne da me boli zeludac i krklja mi u crevima.Zgrcio se kao da je kamen.Imala sam posle sinocne cokolade do jutros u 12 h,sigurno 5 stolica.Nocas nisam,cak nisu bile ni dijareje,ali bol postoji.To je bio moj glavni simptom,pre nego sto sam otkrila da imam Candidu.Kad sam pocela da pijem Nistatin,bol u zelucu je prestao.
Nistatin nije los,on deluje direktno na creva i ako se sisa na usta,jezik i zeludac.Kod nas nije problem samo u crevima,vec ceo taj sistem kuda prolazi hrana,biva ostecen Candidom.
Jel boleo nekog zeludac ili je to slucaj samo kod mene?
Ja sam pila 3 meseca Nistatin konstantno,probiotike pijem vec 3. godinu,ali ne svaki dan ,ali sam morala zbog bujanja bakterija da primam i Gentamicin ,posle 2 meseca koriscenja Nistatina,naravno Nistatin nisam ni prekidala.Kad sam sa svim prestala i pocela samo sa prirodnim preparatima,cajem od persuna i probiotikom,kao da sam bila izlecena.Medjutim,mene je parce pice iz pekare i 2,3 gutljaja piva,dovelo opet sa 10. stepenika,na 2.Bila sam blizu cilja da se izlecim i opet sve ponovo.
Ja sada nemam Candidu u stolici,jer stalno pijem nesto za nju,ali simptomi su uvek tu,kad mi se ona namnozi.
Odlican je caj za Candidu,Josip Pancic,takodje Candida Clear i origano ulje,mada mislim da vise ima efekta u lecenju bakterija,nego za Candidu.
Za Candidu se preporucuje Tahebo caj,Origano caj,caj od nane,mesavina pelina i hajducke trave,zeleni caj,ali od voca nigde nisam procitala da pomorandza sme.Ona je kisela i slatka,limun se pretvara u bazu,ali,sta ako je Candida u zelucu,kao kod mene,onda ce sigurno doci do proliva.U pitanju je limunska kiselina,a sve kiseline sem kaprilne pogoduju Candidi.
Takodje americki lekari tvrde da u pocetku lecenja ne treba uzimati nista od vitamina i suplemenata,minerala,jer pospesuju Candidu.Tek kad je suzbijemo i izlecimo se,onda se ide na jacanje organizma,do tad treba se boriti samo ishranom (da se ona umrtvi),pa tek onda sprovesti jak napad na nju lekovima,pa onda jacati organizam.
Kapi koje spominjete, Candi sept imaju alkohol u sebi,a on pospesuje Candidu,takodje propolis kapi i tablete (one imaju i secere).Bolje uzeti propolis bez alkohola.
U razgovoru sa jednim dipl. hemicarem,prosto mi je objasnio: SKROB se pretvara u SECER,SECER u ALKOHOL.
|