Dobila sam na kilazi, polako mi se vracaju kg koje sam izgubila...sto mi je super...
Krompir mi je rekao da ne jedem bar 3 mes...A sve ostalo moram polako da uvodim...samo sto ja ne uvodim namirnice koje mi smetaju...I koje su mi i pre Candide smetale...to ne jedem.
Mleko, jabuka, med, hleb, suhomesnato, jaja ne planiram da jedem ni posle jer mi to smeta...
A o tome kad negde odem je posebna prica...Idem samo kod ljudi da jedem koji znaju moj problem...pa prave sto smem da jedem..A kod ostalih izbegavam, prosto ne mozes svima za stolom objasniti zasto ti ne jedes odredjene namirnice... Na svadbama uvek ostanem gladna, nazlost. Da u kaficu, hm da samo caj...drugo nista ni ne mozes...sad je jos i ok jer je hladno pa i dobro ali ako se ovo ne daj boze nastavi na leto da pijes caj ne ide

Trazila sam danas steviu u apoteci i apotekar mi je rekao da je stevia zabranjena u americi da su dokazali da je kancerogena i da je izbegavam. Sad mi nista nije jasno...A nasla sam je u Beogradu gde ima, ali sad sam u dilemi da li da je kupujem...