Evo i mene, hvala vam svima za čestitke za rodjendan, nisam vas zaboravila, ali em sam u totalnom haosu, em nemam vremena. Kod mene se svašta izdešavalo i to jako ružnih stvari.......
Par dana pre mog rodjendana, mama mi je imala šlog.
Sledeći šok koji sam doživela je, da je taj šlog od tumora na mozgu.
Operacija je bila zakazana, pa na sam dan otkazana (iz meni nepoznatih razloga

), narednih dana joj je bilo sve lošije, da bih 3 dana nakon toga, kad sam otišla u posetu, zatekla mamu u komi. To NIKO nije primetio!!!
Napravila sam uzbunu u bolnici i rekoše mi da moraju odmah da je operišu (došlo je do krvarenja unutar tumora).
Naredni šok je taj, da je patohistološki nalaz: maligni tumor tj. ne tumor, nego metastaza.
Primarni je na plućima i raste.
Jedna strana tela joj je skroz oduzeta, ona je totalno nepokretna, ima dekubit, ali je svesna i komunikativna, samo jako sporo priča i zamori se čak i dok je hranim. Sada smo kod kuće, jako mi je teško da sama vodim brigu o svemu, tek od sutra mogu da tražim kućnu negu od strane stručnog osoblja. Ne znam gde se nalazim, jako sam tužna i preplašena.
Za ove 4 nedelje sam prošla totalni pakao, ne mogu da verujem šta je nju sve u životu snašlo i koliko se muči.
Eto, zato me nije bilo. Sve vas puno pozdravljam i ljubim, nadam se da ste svi ok, ni sa Jecom ni sa Djuu se nisam dopisivala, ma ne znam gde mi je glava.