Hemoroidi

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
index123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 28, 2012 8:15 pm

Hemoroidi

Post od index123 »

pozdrav. odmah na pocetku da kazem, imamo 18 god. i ovaj problem. :oops: :roll:
vec 4 dana osjecam bol na anusu. u pocetku sam mislio da je nesto bezazleno i da ce proci. no, to je potrajalo dan - dva sto mi je bilo sumnjivo pa sam se zabrinuo i dole napipao par "loptica". nisam iskreno znao sta bi moglo biti, nikad se do sada nisam susretao sa ovim. surfanjem sam ustvrdio da su hemeroidi, nisam doktor, ali po opisu se da zakljuciti da je to.
sada ne znam sta da radim??? dajte savjete, bilo sta... moze li se povuci bez operacije jer mi se stvarno ne operira niti mi se ide u doktora... :cry: svugdje pise da hemoroide dobivaju starije osobe, pa kud onda na mene.
također sam čitao da se dobivaju od pretjeranog sjedenja ili stajanja, a za divno čudo prije nego što sam ih osjetio, nekih 30 min. prije sam igrao nogomet...

help help help :cry: :cry: :cry:
index123
Novi član
Novi član

Re: Hemoroidi

Post od index123 »

Da još kažem da mi stolica izgleda kao kod ovce, bez ikakve zafrkancije... valjda se izmet ne može ni formirati od ovih biljarskih kugli dole.
boli me i kad hodam i kad sjedim, osim kad se dobro namjestim pa prestane dok ne promjenim položaj.
index123
Novi član
Novi član

Post od index123 »

možda nije primjereno, ali očajan sam. :cry: :cry:
evo slika:
http://oi45.tinypic.com/20r9yzk.jpg
ne otvaraj ako si gadljiv. :oops:
x3x
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Maj 12, 2012 1:57 am
Kontakt:

Post od x3x »

w ww. aloeverasrbija . com - proizvodi od aloe vere za imunitet, prirodna kozmetika itd
Odgovori