Pozdrav, drago mi je da jos uvek ima dobrih ljudi. Meni hvala bogu, vise ne treba, jer mi je pomogao Mihajlobre.miloras napisao:Zdravo svima.
Ja sam novi član. Prijavio sam se da vam javim radosnu vijest - pronašao sam način kako se PREPORODITI od hemoroida. Mene su hemoroidi mučili oko 26 godina, nekad manje nekad više. Sve sam pokušavao i ako je nešto pomoglo to je bilo kratkog daha. Na kraju sam imao neprekidne bolove po čitav dan i noć. A ONDA... tragajući kao uvek za lekom našao sam ga!!! Već posle 3 - 4 dana sam bio bolje. Sad nemam probleme sa hemoroidima, ali ničta me ne košta da to i dalje upotrebljavam povremeno. Hvala Bogu, zaboravio sam sve dosadašnje muke i bolove.
Još da kažem da lek nije skup, skoro je besplatan.
I još: nije važno šta jedete, pijete li alkohol - ničega se ne morate odicati a bićete izlečeni.
Lek je dostupan svima, ali sam ja našao način kako ga upotrebiti.
Ako neko želi da mu pošaljem detaljno uputstvo kako se lek upotrebljava neka mi se javi na mail adresu [email protected]
Samo me zanima, ako je vec besplatno, i ako zelite da pomognete svima, zar vam nije jednostavnije napisati ovde kako se upotrebljava i sprema taj leK. Nego da ljudi moraju da vam salju mail, kako bi vi na svaki mail, odgovorili. msm bas bez veze. Verovatno da naplacujete savet, cim tako radite.
Ako gresim, postavite ovde kako ljudi sami da ga naprave.