Shtrki napisao:Naravno da sam čitao tvoje postove, i nije da sam neki hejter ali mislim da Candida nema veze sa hemoroidima (kažem to jer sam imao Candidu zbog nezaštićenih seksualnih odnosa), a i moj komšija je hirurg koji kad me je pregledao nije mi nista napomenuo u vezi sa tom bolešću. Slažem se da treba da se korektuje ishrana ali ne toliko rigorozno kao sto si ti naveo/la (npr. izbaciti šećere i tako to). Ja sam samo izbacio ljuto u potpunosti, a ionako ga nisam jeo mnogo i često. Počeo sam da unosim vlakna u ishranu i da pijem više tecnosti. Problem sa hemoroidima mi se javio pre 10ak dana pa sam na preporuku jednog drugog hirurga počeo da koristim Hemor M mast, jer kako on kaže pomoću ove kreme njemu su se hemoroidi povukli i od tad nema više probleme sa njima. Mene zanima da li se neko jos u potpunosti izlečio i kako, jer ne planiram da do kraja života vučem ovu bolest. Evo to je ta kremaFilthy McNasty napisao:Ja se ovde ubih pisajuci (iz licnog iskustva) sta i kako u, da li si procitao postove u zadnjih nekoliko starnica........ jednostavno, ne postoje kreme ili bilo sta slicno sto ce vam izleciti hemoroide, problem je vezan za ishranu i regulisanje digestivne flore.Shtrki napisao:Ljudi, mene zanima da li postoji osoba koja je izlecila hemoroide i kako?
http://* REKLAMA */hemoroidi-suljevi/hemor-m-mast
Kao sto sam napisao ja sam imao veoma ozbiljinih problema koje sam prakticno sam sebi izazvao usled ignorisanja. Nakon bolnickog lecenja i podvezivanja nisam imao problema 10godina sve do Septembra.
Ono sto sam primetio je da mi odredjene stvari pogorsavaju situaciju a to je recimo Njamb, ljuti i alkohol. Takodje Faktu cepici su mi odmogli i to veoma. Kada sam ih dobio u Septembru i nakon pogorsanja stanja koriscenjem Faktu cepica, poceo sam da koristim Vaginalete na bazi kantariona kao i da mazem spoljasnji deo uljem od kantariona. Izbacio sam Coca-colu i gazoranu. Svaki dan pio barem jednu Limunadu sa 1 velikim limunom i barem 2-3L vode. Takodje cim se probudim sam pio lanene semenke koje su predhodnu noc bile u malo vode ( one omeksavaju stolicu ) sa 0.5L mlake vode. Za dorucak jam jeo Musli ( sam sam kupovao stvari koje sam mesao ) sa suvim brusnicama, bananom, lanom, ovsenim pahiuljicama, lenkom, orasima.... sve to sam prelivao vrelom vodom i ostavio da odstoji 15min i onda mesao ja Jogurtom i tako jeo. Uz sve to sam koristio i Phlebodia tablete i probelmi su nestali vec posle 7 dana. Nazalost nemam doboljnos amokontrole pa sam nastavio da jedem previse zacinjenu hranu, Coca-colu, vec kolicine kafe i opet su se pojavili. Kako su unutrasnji i krvare moram opet da primenim neki tretman.
A iskreno ako nisi voljan da cekas duze i da se nerviras moj savet ti je da ako imas unutrasnje probas sa podvezivanjem. Procedura mozda jeste neugodna al brzo bude gotovo, za manje od 15min i nakon toga mozes kuci.