gasovi u zelucu
- cosmopolis
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Apr 09, 2015 12:45 pm
Re: gasovi u zelucu
Pa moguće, ali nešto si baš razvukao rađenje laboratorije i gastroskopiju...
Laboratoriju sam radio samoinicijativno (privatno) čim sam posumnjao na bakteriju, a ovo drugo se sve zakazuje (DZ, gastroenter. pa gastroskopija) i jako se dugo čeka.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Верујем да си до сада закључио да се ради о таблети за варење. Ако се сумња на поремећај лучења ензима за варење онда је количина таблета много већа и чешћа, али нећу о томе.Nesa55 napisao:Jedna tableta dnevno, uz najobilniji obrok. Naglašavam da se moja ishrana svodi na bistre supe, čaj, keks, meko bareno jaje, malo mladog sira...I ne mogu da pronađem šta mi ne stvara probleme. Sve što sam naveo, jednom je OK, drugi put mi ista namirnica stvori takvu naduvenost da ne mogu da dišem.
Пре неку годину имао сам сличне проблеме. Једва сам провалио да је куповни хлеб у питању, између осталог. Скоро све куповно је голо г. Погледај шта сам писао на мом сајту www. aca. rs у Савети, Здравље под Желудац-гастритис.
Кекс из радње, пекара, супе из кесице, чајеви из кесице - живи отрови. То могу да једу само особе које имају јаку желудачну киселину.