Evo i ove godine,isto,ali sada sam dosta smrsao (vecinom zbog samog sebe,smanjio sam obroke,iz navike,ne jer nemam apetit) i ne pijem niti jedem ikakve vitamine.I sam osecam da mi je opao imuni sistem.Posto jos od prvog puta vec dugo sumnjam nekad da imam opet te "crve" u stolici,s vremena na vreme pogledam,i tako i prosle nedelje,i kada sam video,doziveo sam sok.Izvadio sam rezultate,posebno sam odvojio jednog,i odneo.Tamo je nadjena CANDIDA APP u manjem broju (bukvalno tako zapisano sad nzm

Propisan mi je 2x dnevno,e sad ne znam koliku kolicinu da uzimam,danas i juce sam malo na kaziprst naneo i to preko jezika uneo u usta,malo muljam tamo-vamo i onda vremenom proguram.Sad ne znam da li bi neko mogao da mi to objasni oko unosenja kolicinski? Pise da je doza 20 mg po kilogramu telesne tezine na dan podeljeno u cetiri doze,a dobio sam samo dve.Sad,pored toga propisan mi je i Probiotik Forte,i njega uzimam jednom dnevno samo.
Moje nedoumice oko ovoga su da li je ovo Candida 100% jer sam ja doktoru tokom prepisivanja leka rekao da se mrdaju,a on posto je rekao da su to gljivice,zacudjeno pitao "Pa ne mrdaju se valjda?" sad mi to zvuci kao da se te Candida gljivice ne mrdaju uopste,a ja sam dobro zapazio i primetio da se neke krecu a neke ne.Uglavnom,uvek ih je po tri cetiri maximum (koliko ja vidim spolja) i uvek su blizu jedni drugih.Sad me zanima,koliko je potrebno da se ovo izleci,tj da se suzbiju na normalan nivo,kako uvek odrzavati dobar imuni sistem,ko je imao ovakva iskustva i sve sto bih trebao znati,da budem sto posto siguran,da ovo sredim kako treba i da u buducnosti nemam vise problema sa ovime,jer je zaista neugodno.Hvala