CANDIDA POMOC
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: CANDIDA POMOC
Уста и грло испирај воденим раствором соде бикарбоне - пуна мала кашика на чашу млаке воде - неколико пута дневно. Можеш да користиш и пасту за зубе Парадонтакс, црвено паковање. Гадног је укуса али је много добра.
Znaci moze obicna pasta dok perem zube da istrljam cestkicom par minuta? Zasto se ovo pojavljuje ako vec nemam kandidu,i nakon sto sam popio Soltrik? Zar ne bi trebalo da ih je sve to pobilo? I dalje su zive u stolici.aaaca napisao:Уста и грло испирај воденим раствором соде бикарбоне - пуна мала кашика на чашу млаке воде - неколико пута дневно. Можеш да користиш и пасту за зубе Парадонтакс, црвено паковање. Гадног је укуса али је много добра.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Обична паста за зубе не може већ она која је пуна соли и соде бикарбоне, као што је Парадонтакс. Кандида у устима тешко може да има везе са оном у цревима. Када би се кандида тако лако лечила не би форум био препун особа које траже помоћ по том питању.
Pa kada sekao doktoru da imam neke bele naslage na jeziku,negirao je da to ima veze sa kandidom i rekao da je najverovatnije pokazatelj neke infekcije u stomaku?aaaca napisao:Обична паста за зубе не може већ она која је пуна соли и соде бикарбоне, као што је Парадонтакс. Кандида у устима тешко може да има везе са оном у цревима. Када би се кандида тако лако лечила не би форум био препун особа које траже помоћ по том питању.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
С обзиром на то колико водиш рачуна о хигијени, свашта је могуће.
Имаш ли жгаравицу?
Имаш ли жгаравицу?
Ne,hvala Bogu.aaaca napisao:С обзиром на то колико водиш рачуна о хигијени, свашта је могуће.
Имаш ли жгаравицу?
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Немаш ни мучнине после јела или тежину у желуцу?
Posle jela nemam nikakvih problema (osim kad obilno jedem previse slatkog,ili bas obilno) zeludac mi je sam po sebi slab,pa sam cesto imao i slucajeva da mi zeludac prestane variti i sto cuda.Juce sam popio dva probiotika Candea posle jela (ali sam jeo i slatko) i bilo mi je lose posle tog leka u stomaku,onaj osecaj kao kad popijes lek na prazan stomak.aaaca napisao:Немаш ни мучнине после јела или тежину у желуцу?
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Одакле ти идеја да ће пробиотик помоћи варењу хране у желуцу?
Nisam popio zbog toga,znam da nema nikakve veze sa varenjem probiotik,nego sam dobio to kad je doktor sumnjao na kandidu pa sam hteo da popijem za svaki slucaj.aaaca napisao:Одакле ти идеја да ће пробиотик помоћи варењу хране у желуцу?

- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Пробиотик се пије на празан желудац, бар пола сата пре јела.
Није ти пријала храна коју си појео, а не пробиотик.
Да ли да спомињем да ти једна доза пробиотика не може помоћи код инфекције кандидиом?
Да ли да спомињем да ти једна доза пробиотика не може помоћи код инфекције кандидиом?
Pa tako pise u uputstvu,dva tablete tokom glavnog jela.aaaca napisao:Пробиотик се пије на празан желудац, бар пола сата пре јела.
A to jelo sto sam jeo,jeo sam i dan pre toga,nikad mi nije smetalo,ali nakon uzimanja probiotika osetio sam da mi smeta,bas on.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Па када га пијеш уз јело, тако бива. Ако имаш намеру да лечиш самога себе мораћеш мало више да се потрудиш, а не само да читаш упутство.