Operacija Usiju

Podforum najmlađe medicinske grane. Saznajte više o operativnim zahvatima u polju rekonstruktivne ili estetske hirurgije, postavite pitanja ili podelite iskustva.

Moderatori: moderato, vlada99

united
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 15, 2009 4:13 pm

Operacija Usiju

Post od united »

Zanime koliko kosta,da li boli,jel moze preko osiguranja ,i da li se vidi razlika i oziljak.Mozda ima puno ovakvih tema ali nigde odgovor.
nekilik89
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 22, 2009 2:53 pm

Re: Operacija Usiju

Post od nekilik89 »

pa razlicite su cene od klinike do klinike, od drzavnih do privatnih... minimalna cena bi bila oko 500e a u nekim klinikama ide i do 1500e... uglavnom se radi u lokalnoj anesteziji(ako bas zelis moze i u opstoj), sama operacija ne boli ali je neprijatna a oporavak je bolan - pogotovo prva 2-3 dana, zavoji se nose oko 10-14 dana...
united
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 15, 2009 4:13 pm

Post od united »

negde sam citao da moze besplatno preko osiguranja jel neko to pokusao?
Vanjina mama
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Okt 29, 2008 10:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vanjina mama »

Estetika se ne radi besplatno, samo rekonstrukcija i funkcija.
yu_geena
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 10, 2011 3:19 pm

Post od yu_geena »

Moj odgovor prilicno kaska za vasim objavama ali ako ce nemkome pomoci mogu reci sledece.. ja za 2 dana skidam konce s usiju, operisala sam se u KBC Zvezdara i ako ste osiguranik u beogradu, sve je besplatno!! Doktorka je odlicna, ljubazna, komunikativna, odgovorice na svako pa i najgluplje pitanje pacijenta.. i ranije sam videla njen rad i nemam nikakve zamerke..sve u svemu, ostaje samo da vidim svoje usi za 2 dana :lol:
milosb
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Feb 01, 2010 1:15 pm

Post od milosb »

Ja sam iz NS i ne znam gde bih mogao da operisem usi...
Korisnikov avatar
zoka74
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 17, 2010 4:34 pm

Post od zoka74 »

pomozite bas sam u frci :( danas mi je cetvrti dan od operacije usiju, problem je sledeci, ispod desnog oka mi se pojavio otok, nije bolno, vilicu jos uvek ne mogu dobro da otvorim i bolovi jos uvek traju. da li je moguce da je taj otok od malo jace stegnutog zavoja ili je nesto drugo u pitanju? :cry: da li je to normalno i da li se nekome to desilo? hvala
Marko1980
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 28, 2011 2:19 pm

Post od Marko1980 »

yu_geena napisao:Moj odgovor prilicno kaska za vasim objavama ali ako ce nemkome pomoci mogu reci sledece.. ja za 2 dana skidam konce s usiju, operisala sam se u KBC Zvezdara i ako ste osiguranik u beogradu, sve je besplatno!! Doktorka je odlicna, ljubazna, komunikativna, odgovorice na svako pa i najgluplje pitanje pacijenta.. i ranije sam videla njen rad i nemam nikakve zamerke..sve u svemu, ostaje samo da vidim svoje usi za 2 dana :lol:

dr. Dusanka MIlosevic ?
Loves
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 05, 2012 1:36 pm

Post od Loves »

Da li ima nekih novijih iskustava i preporuka....
Coolcat
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 12, 2012 1:02 am
Kontakt:

Post od Coolcat »

Cao,

Napravjen je forum za plasticne hirurgije.
Cure dele iskustva i postavljaju slike.
http://*/
Izvolite pridruzite nam se :)

Puno pozdrava
Zagonettka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 28, 2012 1:18 pm

Post od Zagonettka »

Trebam da idem na operaciju uskoro,uzeo sam uput i porazgovarao sa tim doktorom koji treba da me operisee,imam onako malo duzu kosu,on mi je rekaoo da treba da se obrije oko uveta(gore i dole) oko tri prsta velicinee,sad me zanima dal' ja stvarno trebam da se obrijem na nulu zbog operacijee,ja stvarno ne zelim to da uradim,moze li na 2-3. Kakva je to operacija gde mora na nulu zbog toga,treba mi brzo odgovor jer idem uskoro na operacija,hvalaa.
Loves
Novi član
Novi član

Post od Loves »

Ja sam isto zakazala ali mi niko nije rekao da treba da se s obrije oko usiju pogotovu sto imam bas dugu kosu do struka,nisam ni pitala pretpostavljam da bi mi napomenuli,sta da se radi ako tako zahtevaju onda uradi,mozda ti kosa raste bas blizu pa da bi lakse prisli da im ne smeta...
Zagonettka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 28, 2012 1:18 pm

Post od Zagonettka »

Kada sam usao u njegov ured,i poceli da pricamo o tomee,on je odma to napomenuo,mozda jer imam duzu kosu pa bi smetaloo,ili ne znam,ali nije gledao oko uveta,dal' je kosa blizu uveta i da ce da smetaa,ai ja sam sad pogledao,i ne smeta,nego mozda je takva neka operacijaa,gde moram na nulu,to me zanima,nije mi problem da se osisam na 2-3,ali na nulu stvarno ne zeliim.
Loves
Novi član
Novi član

Post od Loves »

pregledaj i ostale forume tamo su izneli svoja iskustva i mozes svasta da saznas ima i dosta tekstova o tome,sisanje je jako retko i sam ces pricitati,pitaj jos nekog lekara za savet
Miha18
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 21, 2012 11:21 am

Post od Miha18 »

Evo mog posta. Može pomoći.

http://www.doktor.rs/forum/estetska-hir ... 24528.html

Što se tiče šišanja, ja se nisam šišao iako sam imao dužu kosu. Taj problem su rešili tako što su izmazali kosu jodom oko ušiju i zalepili je za glavu :D Zna kasnije da svrbi, ali to je druga stvar.
Odgovori