Operacija Usiju

Podforum najmlađe medicinske grane. Saznajte više o operativnim zahvatima u polju rekonstruktivne ili estetske hirurgije, postavite pitanja ili podelite iskustva.

Moderatori: moderato, vlada99

srba91
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 23, 2011 6:33 pm

Re: Operacija Usiju

Post od srba91 »

Pozdrav,imam pitanje,da li u drzavnim bolnicama moze sa nekim minimalnim troskovima da se radi korekcija usiju,uz uput i onaj papir psihologa,tako sam nesto cuo???
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Зашто сви раде естетске корекције носа, ушију, груди, усана, боду се којекаквим украсима на све стране, тетовирају се, а нико не ради корекцију мозга? :-? Да ли су нам мозгови једини лепи? :roll:
elisab
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Avg 19, 2008 10:34 pm

Post od elisab »

Zavisi koliko imate godina, deci se korekcija radi o trosku fonda a ostalima se ta usluga naplaciju, ali u drzavnim ustanovama je cena vrlo korektna te se raspitajte o tome.
ZoraSto
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 23, 2013 11:24 am

Post od ZoraSto »

Ljudi ja sam operisao usi u sremskoj mitrovici za 270 eura i jako sam zadovoljan.Doktor je sa iskustvom,nemojte se zavaravati svi ti doktori rade i privatno tako da...sve zavoje sam nosio 2 nedelje i onda kasnije samo mrezicu kad spavam ali nije bilo bolova ili kakvih podliva sve je odlicno proslo..tako da ko zeli da operise moze to da uradi za manje pare u drzavnoj klinici :D :wink:
vavilon
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 20, 2011 6:39 am

Post od vavilon »

Verovatno cu raditi korekciju usiju u nekoj klinici u Beogradu, ali zanima me da li boli kad se skidaju konci. Verovatno je nekima to smesno ali imao sam jako neprijatna iskustva sa skidanjem konaca.
madara
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 21, 2013 9:51 pm

Post od madara »

Ljudi ovako...! :D Ja sam iz Indjije,ne znam za koju kliniku niti kog doktora da se opredelim,koliko to sv ekose... I neka mi neko predlozi nekog,neki sajt... bilo sta :P
elisab
Aktivan član
Aktivan član

Post od elisab »

elisab
Aktivan član
Aktivan član

Post od elisab »

makica82
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 17, 2013 1:32 am

Post od makica82 »

Cao ,ja sam iz SM,pa me zanima da li moze neko da mi preporuci neku kliniku ,posto zelim da radim korekciju usiju !Hvala unapred
elisab
Aktivan član
Aktivan član

Post od elisab »

Ne treba se vezivati za kliniku nego za lekara koji ce Vam raditi operaciju. Ako mozete okacite nam slike Vasih usiju odpozadi, naravno ako to ne zelite, da se ne vidi lice, a mozda razvijemo diskusiju i pomognemo jos nekom.
thedoctor017
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 13, 2013 12:47 pm

Post od thedoctor017 »

zakazana mi je operacija 20-tog avgusta a u školu krećem 1. zanima me posle 10 dana kad se skinu zavoji,da li su uši natečene i koliko?:)
LuckyS
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jun 03, 2010 2:11 pm

Post od LuckyS »

Zamolio bih one koji su zadovoljni izborom klinike i doktora, tj. rezultatima operacije ušiju da mi pošalju podatke u privatnoj poruci.
elisab
Aktivan član
Aktivan član

Post od elisab »

Ako Vas zanima moja preporuka, pisite mi na pp... a osle regleda ili operacije napisite ovde izvestaj da i drugi imaju informaciju!
LuckyS
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jun 03, 2010 2:11 pm

Post od LuckyS »

Jutros sam imao operaciju i za sada boli pomalo, ništa strašno, verujem da je anestezija već pustila nakon 6 sati, verujem da će večeras biti pakleno. I pored obimnog raspitivanja, izgleda da sam loše sreće, operisano mi je samo jedno uvo sa ciljem da se koliko toliko izjednači sa drugim, ali je u tome preterano. Pokazali su mi uvo nakon operacije i sada izgleda prilepljenije uz glavu od onog koje nije bilo klempavo. Rađena je kombinovana tehnika (i isecanje i plitke incizije hrskavice-remodeliranje). Doktor kaže da će to malo popustiti i da će besplatno uraditi popravku ako ne bude valjalo, ali čitajući komentare, vidim da nema ništa od vraćanja kada se radi remodeliranje. Teško njemu ako se ne vrati, cena je veća nego inače, zbog toga što je koristio više tehnika da napravi simetriju.
Čekam ponedeljak da mi skine zavoje i da vidim na šta će to da liči, pa ću napisati gde sam radio.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Администратор форума ми је блокирао корисничко име aa_aca, а потом и aa aca. С обзиром на то да за такве поступке не постоје објективни разлози, очекујем да ће ми блокирати и овај aaaca. Осим тога, блокирана је адреса прокси сервера преко кога, осим мене, на интернет излази још неколико хиљада рачунара. Мој прокси не могу да заобиђем, а и да могу да решим то питање, остаје проблем сталног гашења мојих налога.

Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако: Slika. Можете и да посетите мој сајт: www. aca. rs.

Поздрављам вас и желим све најбоље.
Аца
Odgovori