Operacija nosa na VMA - kakva su vam iskustva?
Re: Operacija nosa na VMA - kakva su vam iskustva?
da li znate gde je najbolje uraditi rinoplastiku i kolika je cena na vma?
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Sep 24, 2015 3:45 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Konstantno mi curi nos iako je jedna strana zacepljena,sekret mi se sliva u grlo i tu mi i jeste najveci problem. Nikakvi lekovi,kapi i druga cuda ne pomazu, nekoliko puta sam imala zakazanu operaciju devijacije ali su mi je otkazivali zbog "prehladjenosti",mada je to moje hronicno stanje. Da li to sto mi se sekret sliva u grlo tj tamo se zadrzava,moze da smeta operaciji ili ne? Jer ja bez operacije nikada necu izaci iz ovog zacaranog kruga. Ako je neko bio u slicnoj situaciji volela bih da mi odg. Hvala.
da napomenem da su mi krajnici potpuno uredu

- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Док се не реши цурење, операција није паметан потез. Ако је нека инфекција узрок цурењу, онда би могло да дође до ширења инфекције и великих проблема.
Да ли капи за нос могу да ти отчепе ту зачепљену страну?
Да ли капи за нос могу да ти отчепе ту зачепљену страну?
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Dec 31, 2018 11:26 am
Imala sam operaciju,estetsku I uklanjanje devijacije
Kod Dr Bijelica na klinici Una.Covek je sarlatan,prevsrant,olos je blaga rec za tog skota kog kad upoznas mislis da je ljudina koji Zna..A ne zna..Nisam na zalost jedina kojoj je upropastio nos I uzeo ne mali novac.Nudio mi je novu operaciji pod izgovorom da ce sve srediti.Svoju sansu je imao,mene vise pipnuti nece.Iskren ljudski savet je izbegavati tu kljusinu I hohetaplera koji moze zivot da vam uprasti kao sto je meni.Ali sve se u zivotu vraca...
Kod Dr Bijelica na klinici Una.Covek je sarlatan,prevsrant,olos je blaga rec za tog skota kog kad upoznas mislis da je ljudina koji Zna..A ne zna..Nisam na zalost jedina kojoj je upropastio nos I uzeo ne mali novac.Nudio mi je novu operaciji pod izgovorom da ce sve srediti.Svoju sansu je imao,mene vise pipnuti nece.Iskren ljudski savet je izbegavati tu kljusinu I hohetaplera koji moze zivot da vam uprasti kao sto je meni.Ali sve se u zivotu vraca...