Operacija nosa na VMA - kakva su vam iskustva?

Podforum najmlađe medicinske grane. Saznajte više o operativnim zahvatima u polju rekonstruktivne ili estetske hirurgije, postavite pitanja ili podelite iskustva.

Moderatori: vlada99, moderato

ribizla021
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 24, 2008 10:36 am

Post od ribizla021 »

E, jel zna neko u koliko sati te "otpushtaju" iz bolnice?
NancY_Kalahan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 30, 2008 5:55 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od NancY_Kalahan »

Mene zanima posle koliko tacno spadaju otoci, jer je proslo 2 meseca od moje operacije i ja jos uvek imam otok sa jedne strane nosa koji svi primecuju? :-?
jelena_pnt
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 17, 2010 9:35 pm

Re: Operacija nosa na VMA - kakva su vam iskustva?

Post od jelena_pnt »

Da li neko ima iskustva ili neke informacije o doktoru Kozarskom sa vma.On i doktor Bjelic treba da mi rade operaciju nosa?

Hvala,
Jelena
mileva123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 30, 2012 5:10 pm

Post od mileva123 »

Nikako kod Dr Dusana Bjelica na VMA. Ja imam jako lose iskustvo. Nadam se da niste otisli kod njega. Ocajna sam
magarac
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 12, 2012 2:01 am

Post od magarac »

Uhhh, procitao sam sve sto ste pisali... :D Ovako, od skoro razmisljam o operaciji nosa, trenirao sam kik-boks i lomio ga vise puta, sto na mecevima, treninzima, ulicnim tucama.. Mslm da sam ga lomio vise od 7,8 puta! :/ Pa sad iskreno nemam nos, nego pesnicu na faci. Ja nemam kompleks od toga, niti imam manje prolaza kod devojaka, cak sto vise mnogima se i svidja, ali mene mnogo puta boli, pogotovo kad se probudim ujutru, skroz otekne i tesko disem, ponekad ne mogu uopste da disem... Meni majka radi na vma, rekla mi je da gore jako lose rade to, ali citam vi koji imate vec iskustva sa doticnim lekarima da su odradili posao kako treba. I zanima me kakva je to tacno operacija, koliko traje vremenski i za koliko vremena bih mogao da se vratim svojim svakodnevnim aktivnostima ? I naravno cena operacije ? Ne zelim da mesam majku u sve to, kolega koleginica ovo ono, cist racun duga ljubav. ;) Hvala unapred, poZz :)
XpucTuHa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 22, 2011 11:27 am

Post od XpucTuHa »

mileva123 napisao:Nikako kod Dr Dusana Bjelica na VMA. Ja imam jako lose iskustvo. Nadam se da niste otisli kod njega. Ocajna sam
Zasto tako? Mene je operisao dr Dusan Bijelic pre dve nedelje. Ja i jos osam nas koji smo zajedno lezali smo zaista imali odlicna iskustva sa njim. I svi smo prezadovoljni. Ja ga toplo preporucujem svima. Vrhunski strucnjak, i divan covek!
XpucTuHa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 22, 2011 11:27 am

Post od XpucTuHa »

magarac napisao:Uhhh, procitao sam sve sto ste pisali... :D Ovako, od skoro razmisljam o operaciji nosa, trenirao sam kik-boks i lomio ga vise puta, sto na mecevima, treninzima, ulicnim tucama.. Mslm da sam ga lomio vise od 7,8 puta! :/ Pa sad iskreno nemam nos, nego pesnicu na faci. Ja nemam kompleks od toga, niti imam manje prolaza kod devojaka, cak sto vise mnogima se i svidja, ali mene mnogo puta boli, pogotovo kad se probudim ujutru, skroz otekne i tesko disem, ponekad ne mogu uopste da disem... Meni majka radi na vma, rekla mi je da gore jako lose rade to, ali citam vi koji imate vec iskustva sa doticnim lekarima da su odradili posao kako treba. I zanima me kakva je to tacno operacija, koliko traje vremenski i za koliko vremena bih mogao da se vratim svojim svakodnevnim aktivnostima ? I naravno cena operacije ? Ne zelim da mesam majku u sve to, kolega koleginica ovo ono, cist racun duga ljubav. ;) Hvala unapred, poZz :)
Za cenu sve zavisi koje osiguranje imas. Ja sam npr. civilni osiguranik, osigurana sam kao nezaposleno lice, i nista nisam platila.
Sto se vremena operacije tice, to sve zavisi od vrste intervencije.
Tamponi se obicno vade posle 7 dana. E sada, postoperativni tok takodje zavisi od vrste intervencije. U svakom slucaju prvih par meseci (minimum dva) treba jako voditi racuna i paziti da ne dodje do bilo kakvog udarca, jer je sve to jos sveze i osetljivo i treba vremena da zaraste. Nema npr. nosenja naocara i slicno. Za otoke i podlive je sve individualno i zavisi od osobe do osobe. Najbolje je da odes na pregled kod doktora, i popricas sa njim, jer ce ti on dati najbolje informacije. Na VMA ima nekoliko njih koji rade tu operaciju. Mene je operisao dr Dusan Bijelic i ja ti ga preporucujem. :-) Srecno!
dosta patnje
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 11, 2015 9:25 am

Post od dosta patnje »

Dr Dusan Bijelic je najobicniji kriminalac, koji je mom detetu unakazio zdravlje i izgled, tkivo ukrao i verovatno prodao nekome ko je bolje platio.Bezite od njega i svakog drugog lekara koji je ikada radio na VMA.Sad cujem da su ga penzionisali, kao da to nesto menja, kada je ustanova kriminalna.Operisite se privatno, po mogustvu van zemlje.
dusaD
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 03, 2015 12:19 pm

Post od dusaD »

Slazem se sa tobom, jer i ja imam uzasno iskustvo sa tim kasapinom u belom mantilu,kao i dve moje drugarice....ali forum nije mesto za resavanje tih problema, vec Sud.
sasa1666
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 23, 2015 3:41 am

Post od sasa1666 »

DusaD poslao sam ti pp
mama12
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 02, 2015 11:35 am

Post od mama12 »

da li znate gde je najbolje uraditi rinoplastiku i kolika je cena na vma?
Miss Coco
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 24, 2015 3:45 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Post od Miss Coco »

Konstantno mi curi nos iako je jedna strana zacepljena,sekret mi se sliva u grlo i tu mi i jeste najveci problem. Nikakvi lekovi,kapi i druga cuda ne pomazu, nekoliko puta sam imala zakazanu operaciju devijacije ali su mi je otkazivali zbog "prehladjenosti",mada je to moje hronicno stanje. Da li to sto mi se sekret sliva u grlo tj tamo se zadrzava,moze da smeta operaciji ili ne? Jer ja bez operacije nikada necu izaci iz ovog zacaranog kruga. Ako je neko bio u slicnoj situaciji volela bih da mi odg. Hvala.:) da napomenem da su mi krajnici potpuno uredu
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Док се не реши цурење, операција није паметан потез. Ако је нека инфекција узрок цурењу, онда би могло да дође до ширења инфекције и великих проблема.

Да ли капи за нос могу да ти отчепе ту зачепљену страну?
Masa D
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 31, 2018 11:26 am

Post od Masa D »

Imala sam operaciju,estetsku I uklanjanje devijacije
Kod Dr Bijelica na klinici Una.Covek je sarlatan,prevsrant,olos je blaga rec za tog skota kog kad upoznas mislis da je ljudina koji Zna..A ne zna..Nisam na zalost jedina kojoj je upropastio nos I uzeo ne mali novac.Nudio mi je novu operaciji pod izgovorom da ce sve srediti.Svoju sansu je imao,mene vise pipnuti nece.Iskren ljudski savet je izbegavati tu kljusinu I hohetaplera koji moze zivot da vam uprasti kao sto je meni.Ali sve se u zivotu vraca...
Odgovori