Operacija Ginekomastije u drzavnoj ustanovi?
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Apr 23, 2009 1:52 pm
Operacija Ginekomastije u drzavnoj ustanovi?
Pozdrav svima. imam 26 godina,ginekomastiju imam jos od pubertetskih dana. Danas sam bio kod doktora opste prakse po uput za plasticnog hirurga. Dosta sam po netu citao i pretrazivao o ovom problemu. Ono sto mogu da kazem je da nemam preterani visak kilograma niti sam ikad imao,nisam koristio droge i sl stvari jednostavno se pojavila u pubertetu kao mala po malo bolna kvrzica ispod bradavice! To se postepeno povecavalo i sad tako stoji jedna odredjena velicina! Da ne zaboravim da je Gyne samo na jednoj dojci (levoj) Ono sto mene zanima je dali je mogu operisati u kc Kragujevac i dali se placa ? ili je samo to vid tipa participacije i lezanja u bolnici? Koliko se ostaje u bolnici i koliko traje oporavak? Hala unapred , mnogo bi mi znacilo kada bi neko odovorio!
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Apr 23, 2009 1:52 pm
re
Nisam se jos uvek operisao jer ide leto ici cu na letovanje pa cu nakon toga ici po lekarima da zakazujem!
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jul 08, 2009 6:26 pm
E ovako..Ja sam se operisao u Novom Sadu na decijoj bolnici imam 17 godina i imao sam problem sa ginekomastijom od pocetka puberteta..Operacija je bila pre 3nedelje..nakon operacije ostao sam u bolnici 3dana,..Sada nakon 3nedelje od operacije,sve je ok..malo se jos vide podlivi ali to prodje za najvise 6nedelja..Nosim elasticni pojas jos koju nedelju..Mnogo se bolje osecam sto sam skinuo taj teret sa sebe,veliko je to olaksanje..Sve sto vas zanima pitajte..ja sam pre operacije najvise citao po ovom forumu,hvala svima koji su pisali pre i tako mi odluku za operacijom ucinili laksom..
- Plastic Surgeon
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Apr 02, 2009 4:05 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jul 08, 2009 6:26 pm
Ne bas, vecina ljudi koja ima ginekomastiju ima normalne hormone koji ne zahtevaju terapiju. Hirurzi ni ne zele da operisu ako ne vide da su hormoni ok, a davanje hormonske terapije nije nimalo naivna stvar...
Ima nekoliko teorija, zasto je povecan broj ginekomastija u danasnje vreme, ali to su samo teorije...
Ima nekoliko teorija, zasto je povecan broj ginekomastija u danasnje vreme, ali to su samo teorije...
Re: Operacija Ginekomastije u drzavnoj ustanovi?
Cuj lecenje hormonima... Ni pod razno,ako zaista ne postoji problem. Sve se to vidi jednim nalazom krvi. Evo ja sam se operisao u drzavnoj bolnici pre tri dana i danas su me pustili kuci. Sve pohvale imam i za hirurga i za sestre. Nista nije traumaticno. (hrana je grozna) Najsladje od sve ga je cena operacije........ 160 dinara