Operacija Ginekomastije u drzavnoj ustanovi?

Podforum najmlađe medicinske grane. Saznajte više o operativnim zahvatima u polju rekonstruktivne ili estetske hirurgije, postavite pitanja ili podelite iskustva.

Moderatori: vlada99, moderato

Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

Privatno su cene od 1500e pa do 2000e a u drzavnoj ustanovi je o trosku osiguranja...
Urke10
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jul 12, 2009 6:15 pm

Post od Urke10 »

Hvala ti! :)
dannina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od dannina »

Nadam se da shvatate da je ginekomastija posledica poremecaja hormona, tako da to sto ste se sredili hirurski, ne znaci nista. Ako ne izlecite disbalans hormona, vratice se ginekomastija, tako da vam je to zacaran krug i uzimanje para, gde vam lece posledicu, a ne uzrok pojave!!!
Dejanbg
Stalni član
Stalni član

Post od Dejanbg »

Ne bas, vecina ljudi koja ima ginekomastiju ima normalne hormone koji ne zahtevaju terapiju. Hirurzi ni ne zele da operisu ako ne vide da su hormoni ok, a davanje hormonske terapije nije nimalo naivna stvar...
Ima nekoliko teorija, zasto je povecan broj ginekomastija u danasnje vreme, ali to su samo teorije...
vlx88ns
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Feb 14, 2009 12:39 am

Re: Operacija Ginekomastije u drzavnoj ustanovi?

Post od vlx88ns »

Cuj lecenje hormonima... Ni pod razno,ako zaista ne postoji problem. Sve se to vidi jednim nalazom krvi. Evo ja sam se operisao u drzavnoj bolnici pre tri dana i danas su me pustili kuci. Sve pohvale imam i za hirurga i za sestre. Nista nije traumaticno. (hrana je grozna) Najsladje od sve ga je cena operacije........ 160 dinara :-D
baltazar1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 28, 2011 9:12 pm

Post od baltazar1 »

cao ljudi svima. zelim da se obratim ovim putem i da pitam za operaciju ginekomastije. imam je od malena, jer sam imao problema sa kilazom kao dete. trenutno sam student i zivim u beogradu i zelim da pitam kakva je procedura, sta mi sve treba, kolika je cena operacije na vma? jer sam odlucno resio da je operisem. zaista bi mi bilo od pomoci svaka informacija. hvala unapred
Dejanbg
Stalni član
Stalni član

Post od Dejanbg »

Prva stanica ti je studentska poliklinika i izabrani lekar. Mislim da sada moze i o trosku osiguranja da se radi sem ako nisu nesto menjali...
baltazar1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 28, 2011 9:12 pm

Post od baltazar1 »

studentska poliklina u krunskoj jel tako?? i samo da pitam tamo odradim analize kod lekara a operacija se vrsi na vma ili?
Dejanbg
Stalni član
Stalni član

Post od Dejanbg »

Da, u Krunskoj. Za pocetak se javis svom izabranom doktoru i kazes koji problem imas. Onda te on salje dalje, ne ide se direktno na operaciju, prvo treba da se obave odredjene analize i pregledi. Moguce da ce malo teze ici jer dr mozda i nisu upuceni ali moras prvo tamo :)
John Wall
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 30, 2014 12:55 pm

Post od John Wall »

U kojoj drzavnoj ustanovi moze da se izvrsi ova operacija (ginekomastija je u pitanju) i koliko kosta?
Urke10
Aktivan član
Aktivan član

Post od Urke10 »

John Wall napisao:U kojoj drzavnoj ustanovi moze da se izvrsi ova operacija (ginekomastija je u pitanju) i koliko kosta?
Može u Centru za opekotine plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju u Zvečanskoj. Bilo je besplatno kada su meni radili, nadam se da je još uvek tako :)
John Wall
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 30, 2014 12:55 pm

Post od John Wall »

Hvala na informaciji urke!
Reci mi samo, koliko uspesno rade tu operaciju u Zvecanskoj i da li si ti zadovoljan sa onim sto su tebi uradili?
I koliko se otrilike ceka na operaciju?
Urke10
Aktivan član
Aktivan član

Post od Urke10 »

John Wall napisao:Hvala na informaciji urke!
Reci mi samo, koliko uspesno rade tu operaciju u Zvecanskoj i da li si ti zadovoljan sa onim sto su tebi uradili?
I koliko se otrilike ceka na operaciju?
Poslah odgovor, ali koliko vidim nema ga ovde... Skratiću malo, vrlo sam zadovoljan operacijom. Ostali su mi mali ožiljci, ali meni sporo zarastaju, tako da vrv nije hirurg kriv. Čekao sam sve ukupno oko mesec dana. Ako treba nešto, pitaj slobodno :)
Odgovori