KAKO IZABRATI DOBROG ESTETSKOG HIRURGA?
-
angelina86
- Novi član

- Pridružio se: Pet Avg 17, 2007 7:12 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
KAKO IZABRATI DOBROG ESTETSKOG HIRURGA?
Jedno pitanje me muci vec danima. Reshena sam da uradim jednu hirursku intervenciju..i posetila sam mnoge klinike u beogradu...i svaki od lekara mi je poprilicno dobro objasnio sve i svaki mi deluje strucno. Razlika u ceni postoji ali je zanemarljiva! pitanje je- Da li neko od vas zna iz licnog ili tudjeg iskustva da mi preporuci nekog???
-
micili
- Novi član

- Pridružio se: Ned Avg 19, 2007 12:03 am
iz ovih postova vidim da ti tu niko ne moze preterano pomoci jer to ne zavisi samo od hirurga vec i od tvog tela, organizma, kako ce sve to podneti tako da...ali mislim da je najbolje da cujes sto vise misljenja doktora pa na zalost odluka je na tebi, tvoja odgovornost...ma kako to zvucalo...slucajno sam u slicnoj situaciji pa znam kako ti je tesko...jbg... 
nekad uhvati me bas da falis mi i jastuk otimas...
-
angelina86
- Novi član

- Kontakt:
-
angelina86
- Novi član

- Kontakt:
-
carobnica75
- Novi član

- Pridružio se: Pet Okt 05, 2007 7:55 pm
Re: KAKO IZABRATI DOBROG ESTETSKOG HIRURGA?
ST MEDICA!NAJBOLJI SU..angelina86 napisao:Jedno pitanje me muci vec danima. Reshena sam da uradim jednu hirursku intervenciju..i posetila sam mnoge klinike u beogradu...i svaki od lekara mi je poprilicno dobro objasnio sve i svaki mi deluje strucno. Razlika u ceni postoji ali je zanemarljiva! pitanje je- Da li neko od vas zna iz licnog ili tudjeg iskustva da mi preporuci nekog???
-
angelina86
- Novi član

- Kontakt:
-
mirjam
- Novi član

- Pridružio se: Pon Dec 17, 2007 1:06 pm
samo kod colica!
Ja bih kod Colica iz razloga sto je on previse na dobrom glasu da bi sebi dozvolio ikakvu profesionalnu bruku...