KAKO IZABRATI DOBROG ESTETSKOG HIRURGA?
ja sam iz istih razloga bila kod Colica, ipak sam prvi put nesto radila, pa hajde sto je sigurno sigurno, ali ponavljam nit sam zadovoljna intervencijom niti samim pristupom.Doticni uopste ne odgovara na pitanja, zbrzi koliko moze i ponavlja : ma ne brinite, kao da sam se uplasila, a ne kao da trazim objasnjenje i informacije i da li je to za mene najbolja varijanta, ali on taj motiv izgleda ne priznaje
Ama bas nista se nije promenilo, sada posle 2 meseca potpuno isti osecaj, pa i za ljubljenje
.Jedino mi je prvih 10ak dana izgledalo kao da imam neko blago zatezanje(odnosno kao da imam neku tanku zicu u gornjoj usni kad izgovars npr. slovo O) ali i to je proslo.mada mozda nisam rmerodavna posto sam stavila samo 1cm3 hijalurona

svima koji razmisljaju o estetskim intervencijama preporucujem da razmisle da li je problem tamo gde misle da jeste - ili u glavi !!! ovo iznosim iz najbolje namere, do sada sam vise puta bio u prilici da vidim kako izgleda kada mlada osoba koju drzava ne stiti od nestrucnosti, aljkavosti, alavosti za nekoliko trenutaka postaje SAMRTNIK!!!
ukoliko se ipak odlucite na ovako nesto - izaberite drzavnu ustanovu.
ukoliko se ipak odlucite na ovako nesto - izaberite drzavnu ustanovu.
Ne znam zasto mi neki rovac ne da mira za to, da vise necu imati isti osecaj kao da nemam ma bas nista strano u usnama. Pre neko vece mi je decko rekao da ce mu izgledati kao da ljubi neku stvar, a ne mene. Mozda je nekim delom u pravu, ali tek sad ne znam da li da se upustam u to. Svi pricaju o proceduri, intervenciji i sl., a niko ne spominje kakav je osecaj nakon toga.
Hvala ti Kjarax, na obrazlozenju.
Hvala ti Kjarax, na obrazlozenju.
Mozda Colic nekad nema najbolji pristup, mada je prema meni bio vise nego korektan i visokoprofesionalan. Ipak se on non-stop usavrsava, stalno je na seminarima, nema doviljno vremena. Bila sam i kod drugih, ali uzalud pristup bez strucnosti. Colic mi je popravljao tudje brljotine. Iskreno, ako bih opet nesto radila, a bih jos svasta, odlucila bih se iskljucivo za njega.
ja sam prosle godine radila liposukciju kod colica, zadovoljna sam kako mi je uradjeno mada ja mislim da sve operacije koje se kod njega rade on samo nadgleda a drugi operisu na pr. dr.vidojkovic. Sad bih se dvoumila da nesto kod njega uradim s obzirom da anesteziju radi Dr. Stanoje Glisic koji je u Maju uhapsen nakon slucaja u Perfekti u Zemunu.
Nakon. Jel zna neko ko sad radi kod njega kao anesteziog?
Dobar Utisak je na mene ostavio Dr. Aleksandar Dusanovic sa SHO011. Jel je neko tamo nesto operisao?
Nakon. Jel zna neko ko sad radi kod njega kao anesteziog?
Dobar Utisak je na mene ostavio Dr. Aleksandar Dusanovic sa SHO011. Jel je neko tamo nesto operisao?
dr Bjelic je profesionalac (+ zgodan covek), po preporuci moja sestra je otisla kod njega, i iako se njoj svidja, meni je totalno promasen njen novi nos, jer iz profila ima onaj luk na unutra, sto ona nije trazila.
Brat je isto radio kod njega, i ni godinama kasnije ne moze da se navikne na svoju refleksiju u ogledalu, tako da ja trazim resenje negde drugde.
Brat je isto radio kod njega, i ni godinama kasnije ne moze da se navikne na svoju refleksiju u ogledalu, tako da ja trazim resenje negde drugde.