ESTETSKA HIRURGIJA INFO

Podforum najmlađe medicinske grane. Saznajte više o operativnim zahvatima u polju rekonstruktivne ili estetske hirurgije, postavite pitanja ili podelite iskustva.

Moderatori: moderato, vlada99

alexa Va
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Jan 30, 2007 4:50 pm

ESTETSKA HIRURGIJA INFO

Post od alexa Va »

Resih da otvorim ovu temu, gde cemo se baviti konkretnih stvarima.
Znaci:

Koliko kosta ugradnja silikona?
Koliko kosta liposukcija?
Koliko kosta uvecanje usana?
i ostali zahvati ( naveo sam samo one kojih sam se setio u momentu, dalje,
Kojeg doktora preporucujete, i gde on ima ordinaciju?
Vasi utisci

Da je pocnem sa onim sto znam :

Ja znam da je liposukcija u ST medici 1000 Evra. Moja drugarica skuplja pare da ide :) da li neko zna nesto vise o tome. Da li je neko uradio liposukciju, ili bilo koji zahvat u ovoj klinici?
Alias
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 27, 2008 10:13 pm

cena estetske operacije nosa

Post od Alias »

Eto, ja ne mogu nigde na Netu da pronadjem makar i okvirnu cenu estetske operacije nosa, pa me zanima zna li neko kako se krecu ove cene ali iskljucivo u drzavnim klinikama?

Hvala unapred.
bella
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Sep 15, 2006 4:24 pm

Post od bella »

Alexa Va da li si cula za lasersku liposukciju?Mogu da ti preporucim ordinaciju DE u Zemunu tel.197622:063 106 55 44:064 393 03 23.
Mislim da oni jedini u Srbiji imaju taj laser.Liposukcija se radi u blagoj sedaciji.Nema plavih podliva,istog dana se izlazi kuci,bol je slican upali misica,nema odsustvovanja sa posla itd.
Prva regija koja se tretira kosta 750eura,a svaka sledeca 500eur.
bella
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Sep 15, 2006 4:24 pm

Post od bella »

Alias u klinici za opekotine,plasticnu i rekonstruktivnu hirurgiju u Zvecanskoj, cene su neuporedivo jeftinije nego na privatnim klinikama.U holu imas izlozen cenovnik,pa mozes da pogledas.Razlika je zaista drasticna. :P
Korisnikov avatar
DacaYU
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 04, 2007 4:45 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Re: ESTETSKA HIRURGIJA INFO

Post od DacaYU »

alexa Va napisao: Ja znam da je liposukcija u ST medici 1000 Evra. Moja drugarica skuplja pare da ide :) da li neko zna nesto vise o tome. Da li je neko uradio liposukciju, ili bilo koji zahvat u ovoj klinici?
Po meni je velika glupost da se na liposukciju bacaju pare,jer ona ako je debela znaci da puno jede,sta joj vredi lipo.ako ne promeni nacin zivota,znaci to moze vrlo lako da se resi bez da se ide pod noz.
Pre sam za neke stvari koje ne mogu bez noza ,npr.silikoni(ne preterivati u broju) ili operacija usiju ili nosa.To su stvari koje vezbanjem ne mogu da se rese,zato mi je liposukcija strasno glupa stvar,ali to je samo moje misljenje ,svako ima pravo sa sobom i svojim parama da radi sta hoce.
Neka joj je sa srecom.I neka zna da se liposukcijom ne resava stvar ,posle ostaje i koza koja visi pa treba i nju da sredi....Nije to bas tako lako isisaju ti salo pa si riba,bez muke nema rezultata.
Dum vivis,sperare decet.-Dok si ziv,valja da se nadas.
cvecka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 10, 2008 4:34 pm

Post od cvecka »

Da li neko zna koliko kosta operacija nosa(rinoplastika) na VMA. Da li neko ima iskustva u ovoj oblasti? Hvala!
Dragana Petrovic
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 08, 2006 11:44 pm

Post od Dragana Petrovic »

Ordinacija MENSANA na svom sajtu ima kompletan cenovnik, pa ako neko hoce da uporedi cene....
shish
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 24, 2008 5:00 am
Kontakt:

pomoc

Post od shish »

da li neko zna gde i da li se u beogradu radi smanjivanje listova???vrlo sam mrshava tako da nije u pitanju salo,vec geni :( da li i za mene ima pomoci???? :(
ivabgd
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 17, 2008 4:34 pm

Re: ESTETSKA HIRURGIJA INFO

Post od ivabgd »

DacaYU napisao:
alexa Va napisao: Ja znam da je liposukcija u ST medici 1000 Evra. Moja drugarica skuplja pare da ide :) da li neko zna nesto vise o tome. Da li je neko uradio liposukciju, ili bilo koji zahvat u ovoj klinici?
Po meni je velika glupost da se na liposukciju bacaju pare,jer ona ako je debela znaci da puno jede,sta joj vredi lipo.ako ne promeni nacin zivota,znaci to moze vrlo lako da se resi bez da se ide pod noz.
Pre sam za neke stvari koje ne mogu bez noza ,npr.silikoni(ne preterivati u broju) ili operacija usiju ili nosa.To su stvari koje vezbanjem ne mogu da se rese,zato mi je liposukcija strasno glupa stvar,ali to je samo moje misljenje ,svako ima pravo sa sobom i svojim parama da radi sta hoce.
Neka joj je sa srecom.I neka zna da se liposukcijom ne resava stvar ,posle ostaje i koza koja visi pa treba i nju da sredi....Nije to bas tako lako isisaju ti salo pa si riba,bez muke nema rezultata.
E, Daco, ti si opichena sto posto :lol: Ulepsala si mi dan :) Smejala se kao luda :)
P.S. Salu na stranu, imas puno pravo. Samo, koji god problem covek da ima, nekako zeli da ga resi sto pre. Eh, sad, koliko je i to najbolje resenje... to je relativna stvar. Veliki pozdrav za sve forumase :)
P.P.S. Ne bih volela da iko pomisli da sam ovim smehom htela nekoga da uvredim, vec mi je samo bila simpaticna Dacina otvorenost i iskrenost.
virna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 03, 2008 9:01 pm

Post od virna »

Meni je moje salce bas drago....ko trbusna plesacica, a ima ih i koji se pale na to!
shish
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 24, 2008 5:00 am
Kontakt:

Post od shish »

slazem sa dacom,liposukcija je glupost,ali moj problem nije takav.ja nisam debela nego imam genetski velike listove,sam mishic,pa me intresuje da li postoji neka operacija koja moze da smanji mishic lista????
Korisnikov avatar
DacaYU
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 04, 2007 4:45 pm
Kontakt:

Post od DacaYU »

shish mislim da ne postoji i ja imam taj problem.

Ima jedna emisija na Foxlife svakim radnim danom od 18h extrim nesto se zove pogledajte vrlo je poucna.
Dum vivis,sperare decet.-Dok si ziv,valja da se nadas.
medical
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 31, 2008 7:38 pm

INFO

Post od medical »

LIposukcija u zavisnosti od regije menja cenu. Neko rece u nekom predhodnom tekstu 1000e. To je npr. samo stomak. U jednom aktu operacije nebi trebalo izvuci vise od 4l tecnosti i masnih naslaga. Sto znaci da bi rezultati bili vidljivi mozda se treba ponoviti tretman. To opet menja cenu.
Moze se desiti da se posle izvlacenja masnih naslaga pojavi visak koze pa se onda ta operacija zove dermolipektomija, jer se ta koza mora odtstraniti. I to menja cenu, na vise naravno.
Sto se tice bacanja para, sto je neko rekao, mislim da nije u pravu. Neke osobe jednostavno ne mogu da prelome i promene nacin zivota i ishranu da bi smrsale. Ovakva intervencija 80% ljudi stimulise na tu promenu.
deana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jul 25, 2006 12:52 pm

Post od deana »

Koje gluposti procitah!!! Liposukcija nije metoda mrsavljenja, nego sluzi za oblikovanje tela. Svako ima odredjeni depo masti, koji ne moze da se skine ni dijetom ni vezbama. Dakle, salce sa struka, stomaka, bedara...
medical
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 31, 2008 7:38 pm

GLUPOSTI

Post od medical »

Ti jesi procitala tekst ali ga nisi shvatila. Zato nemoj odmah da osudjujes, procitaj par stvari o pl. hirurgiji pa se onda vrati na onaj tekst. Ocigledno da ti je taj cuveni hirurg nesto napricao ali izgleda da ti ni njega nisi najbolje razumela.
Odgovori