ESTETSKA HIRURGIJA INFO

Podforum najmlađe medicinske grane. Saznajte više o operativnim zahvatima u polju rekonstruktivne ili estetske hirurgije, postavite pitanja ili podelite iskustva.

Moderatori: moderato, vlada99

deana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jul 25, 2006 12:52 pm

Post od deana »

Moj komentar nije se odnosio na vas nego na neke prethodne postove. Trebalo je da citiram. Sorry. Uzgred, zasto vas iritira sto pominjem hirurga koji mi je popravio tudje greske?
medical
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 31, 2008 7:38 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Deana Rhinoplastica

Post od medical »

Procitao sam tvoju staru poruku, ako je nos u pitanju samo trazi dr. Bjelica sa VMA. On je orl hirurg a sa njim u kombinaciji ti uopste ne treba estetski hirurg. Veruj mi, covek je genije.
pitica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 17, 2009 10:04 pm

Post od pitica »

A da li neko MOLIM VAS moze da mi kaze kolike su cene estetsih operacija na drzavnim klinikama?Konkretno me zanima operacija usiju...Ako neko zna bilo sta o tome ja molim da mi javi...Hvala unapred...
kapibarica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 12, 2009 2:22 pm

Post od kapibarica »

molila bih vas za odgovor.
naime, imam jeko debele listove (nisu u pitanju misici), kolena i predeo iznad kolena.
zanima me laserska ili ultrazvucna liposukcija gore pomenutih regija.
koliko u principu moze da se oblikuje noga i koliko moze da se izgubi u obimu?
da li mozete da preporucite nekoga ko ima iskustva u pomenutim regijama.
ne bih da se neko vezba na meni
hvala
Korisnikov avatar
Plastic Surgeon
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Apr 02, 2009 4:05 am
Kontakt:

Liposukcija

Post od Plastic Surgeon »

kapibarica, mislila sam ranije da se ne radi liposukcija listova, ali gresila sam.
Ne mogu ti nikoga preporuciti, ali mogu da ti kazem da je oporavak nakon lipo listova i kolena bolan, noge jako oticu (da prvih dana neces ni moci da hodas). Majstor mora biti pravi jer su moguce asimeteije...
Korisnikov avatar
Plastic Surgeon
Stalni član
Stalni  član
Kontakt:

da dodam :) laserska i ultrazvucna liposukcija - nije nista posebno. To je samo reklama, a skuplje je jer je rec Laser u pitanju. Mislim da ne treba juriti te pojmove, hirurg je taj koji ce odluciti kakva vrsta lipo vam je potrebna :wink:
kapibarica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 12, 2009 2:22 pm

Post od kapibarica »

hvala na odgovoru..
svesna sam da oporavak sigurno nije bezazlen..ipak listovi, pa samo u teretani kad dobijem upalu hodam ko cowboy danima:-)
zakazacu pregled i konsultacije pa cu videti..
meni realno treba preporuka (do sad sam dobila samo jednu) bas zbog straha od asimetrije!
zato molim, i dalje cekam...da mi se neko javi
pitica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 17, 2009 10:04 pm

Post od pitica »

A sto meni niko nece da odgovori na pitanje?Jel moguce da bas niko ne zna nista o tome? :cry:
Korisnikov avatar
Plastic Surgeon
Stalni član
Stalni  član
Kontakt:

kapibarica, ne verujem da ces cekanjem bilo sta postici... ipak to nije stomak, recimo, ne radi se cesto. Tako da odaberes 2-3 klinike i odes na konsultacije. Pregledas album kod hirurga sa vec uradjenim operacijama lipos. listova...

pticica, najbolje samoj pitati u klinici, posebno zbog toga sto se cene menjaju cesto :wink:
jeca crvenkapa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 05, 2009 2:06 pm

Re: ESTETSKA HIRURGIJA INFO

Post od jeca crvenkapa »

alexa Va napisao:Resih da otvorim ovu temu, gde cemo se baviti konkretnih stvarima.
Znaci:

Koliko kosta ugradnja silikona?
Koliko kosta liposukcija?
Koliko kosta uvecanje usana?
i ostali zahvati ( naveo sam samo one kojih sam se setio u momentu, dalje,
Za grudi znam, od 2000€ do 3000€, nisam radila, ali znam od nekih drugarica. Uvecanje usana : 1ml biopolimera kosta 150€ kod doktora Gacevica, kod koga sam ja radila. Za dobar rezultat treba minimum 1,5ml-2ml, znaci oko 250-300€. Za liposukciju nisam sigurna.
Odgovori