ESTETSKA HIRURGIJA INFO
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jul 31, 2008 7:38 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Deana Rhinoplastica
Procitao sam tvoju staru poruku, ako je nos u pitanju samo trazi dr. Bjelica sa VMA. On je orl hirurg a sa njim u kombinaciji ti uopste ne treba estetski hirurg. Veruj mi, covek je genije.
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Mar 12, 2009 2:22 pm
molila bih vas za odgovor.
naime, imam jeko debele listove (nisu u pitanju misici), kolena i predeo iznad kolena.
zanima me laserska ili ultrazvucna liposukcija gore pomenutih regija.
koliko u principu moze da se oblikuje noga i koliko moze da se izgubi u obimu?
da li mozete da preporucite nekoga ko ima iskustva u pomenutim regijama.
ne bih da se neko vezba na meni
hvala
naime, imam jeko debele listove (nisu u pitanju misici), kolena i predeo iznad kolena.
zanima me laserska ili ultrazvucna liposukcija gore pomenutih regija.
koliko u principu moze da se oblikuje noga i koliko moze da se izgubi u obimu?
da li mozete da preporucite nekoga ko ima iskustva u pomenutim regijama.
ne bih da se neko vezba na meni
hvala
- Plastic Surgeon
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Apr 02, 2009 4:05 am
- Kontakt:
Liposukcija
kapibarica, mislila sam ranije da se ne radi liposukcija listova, ali gresila sam.
Ne mogu ti nikoga preporuciti, ali mogu da ti kazem da je oporavak nakon lipo listova i kolena bolan, noge jako oticu (da prvih dana neces ni moci da hodas). Majstor mora biti pravi jer su moguce asimeteije...
Ne mogu ti nikoga preporuciti, ali mogu da ti kazem da je oporavak nakon lipo listova i kolena bolan, noge jako oticu (da prvih dana neces ni moci da hodas). Majstor mora biti pravi jer su moguce asimeteije...
- Plastic Surgeon
- Stalni član
- Kontakt:
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Mar 12, 2009 2:22 pm
hvala na odgovoru..
svesna sam da oporavak sigurno nije bezazlen..ipak listovi, pa samo u teretani kad dobijem upalu hodam ko cowboy danima:-)
zakazacu pregled i konsultacije pa cu videti..
meni realno treba preporuka (do sad sam dobila samo jednu) bas zbog straha od asimetrije!
zato molim, i dalje cekam...da mi se neko javi
svesna sam da oporavak sigurno nije bezazlen..ipak listovi, pa samo u teretani kad dobijem upalu hodam ko cowboy danima:-)
zakazacu pregled i konsultacije pa cu videti..
meni realno treba preporuka (do sad sam dobila samo jednu) bas zbog straha od asimetrije!
zato molim, i dalje cekam...da mi se neko javi
- Plastic Surgeon
- Stalni član
- Kontakt:
kapibarica, ne verujem da ces cekanjem bilo sta postici... ipak to nije stomak, recimo, ne radi se cesto. Tako da odaberes 2-3 klinike i odes na konsultacije. Pregledas album kod hirurga sa vec uradjenim operacijama lipos. listova...
pticica, najbolje samoj pitati u klinici, posebno zbog toga sto se cene menjaju cesto
pticica, najbolje samoj pitati u klinici, posebno zbog toga sto se cene menjaju cesto

-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Maj 05, 2009 2:06 pm
Re: ESTETSKA HIRURGIJA INFO
Za grudi znam, od 2000€ do 3000€, nisam radila, ali znam od nekih drugarica. Uvecanje usana : 1ml biopolimera kosta 150€ kod doktora Gacevica, kod koga sam ja radila. Za dobar rezultat treba minimum 1,5ml-2ml, znaci oko 250-300€. Za liposukciju nisam sigurna.alexa Va napisao:Resih da otvorim ovu temu, gde cemo se baviti konkretnih stvarima.
Znaci:
Koliko kosta ugradnja silikona?
Koliko kosta liposukcija?
Koliko kosta uvecanje usana?
i ostali zahvati ( naveo sam samo one kojih sam se setio u momentu, dalje,