Savet u vezi uzimanja testosterona

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
vladicastefanovic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 08, 2017 11:05 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Savet u vezi uzimanja testosterona

Post od vladicastefanovic »

Postovani, imam 37 god i u svojoj 29toj mi je odkriven maligni kancer. Imao sam dve operacije i uklonjena je cela stitna zlezda. Nakon toga sam imao terapiju radioktivnim jodom. Sve je OK, kancera nema. Pijem Letroks naizmenicno 150 i 125.
Normalno zivim i redovno treniram godinama u nazad.
Ono sto mene interesuje je da li bih smeo uzimati testosteron (konkretno se radi o preparatu TRIBULUS MAXSIMUS). Inace se on koristi za povećanje snage, mišićne mase, smanjenje telesnih masti.

Unapred zahvalan na odgovoru.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re: Savet u vezi uzimanja testosterona

Post od aaaca »

Трибулус је биљка које се зове бабин зуб. Дакле не би требало да има хемије нити неких проблема, али ипак нисам сигуран.

Штета што нема Јелисеја на форуму. Он би ти најбоље објаснио ситуацију.
limanac021
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 15, 2017 7:38 pm

Re: Savet u vezi uzimanja testosterona

Post od limanac021 »

Tribulus terestris iliti babin zub je biljka koja ti neće mnogo pomoći ako nemaš hormona koji stimulišu testosteron. Upitno je da li išta pomenuta biljka i može da uradi.
Pretpostavljam da uzimaš zamenu za hormone štitne žlezde pošto je ista uklonjena.

Pogledaj malo ovu temu.
endokrinologija/erektilna-disfunkcija-h ... 52063.html
Odgovori