V3K1 napisao:Citala sam o metodama lecenja preteranog znojenja ispod pazuha, i od svih metoda najbezbednija
Ovo bas i ne izgleda bezbolno...

http://www.youtube.com/watch?v=gaTVvy7D ... re=related
Inace na youtubu ima poprilicno o hiperhidrozi, posebno sam zapazio 'prirodno' lecenje tako sto se pomesa soda bikarbona i voda i u to se ubace dlanovi, stopala... i navodno pomaze, ali moram priznati da se ne usudjujem da probam jer sam procitao nakon toga da su to dvoje pomesani otrov, da gore kozu, da je veoma stetno...
Izgleda da ne postoji nestetan lek (ako uopste i postoji lek) za nas...

Sto se tice operacija, lasera i sl. mislim da se time mozemo resiti jednog problema a dobiti vise drugih i gorih (prekomerno znojenje na drugim mestima i razni problemi koji mogu nastati usled potpunog prestanka znojenja, a i poruka onog forumasa koji se podvrgao operaciji pa je rekao kako se oseca zaista me odvraca i da razmisljam o tome).
I dodao bih da dezedorans Nivea dry impact, sto je jedan od forumasa jednom preporucio, u ogromnoj meri pomaze u uklanjanju neprijatnih mirisa ispod pazuha

Meni se inace dlanovi i stopala znoje otkad znam za sebe, pa sam se kako tako pomirio sa tim, ali kad je pre nepunih godinu dana pocelo ispod pazuha i sa tim neprijatni mirisi shvatio sam da je moj zivot sa tim...

Pozdrav mokri drugovi i izvinite ako sam mozda smorio ovolikom porukom