Idila welcome to the club......nazalostidila napisao:...Namece se pitanje zasto je jako malo ljudi pribeglo agresivnom lecenju i traze resenje u nekim resenjima na krace staze.
Volela bih da cujem jos neko misljenje i iskustva operisanih?! Isto tako me je vrlo zainteresovao OBADAN. Ne znam da li je to ipak samo visemesecno resenje??!! Da li radi i na stopalima?

Sto se mene tice,meni je operacija na poslednjem mestu. Kao sto si sama napisla Odaban i ostala "pomagala"
su tu samo kao kratkorocno resenje. Procitala sam i pozitivna i negativna iskustva za tu operaciju,ali ipak su ona negativna kod mene ostavila veci utisak. Ipak posle toga nema popravke. Ovako ako mi nesto od ovih stvari ne odgovara ja cu prestati da ih koristim.
Kao sto si sama rekla sa ovim problemom sam se vec sazivela - nekako,ne znam kako bih podnela da se borim sa nekim novim mestima na kojim bi pocela da se znojim,ako bi do toga doslo,a operaciju sam uradila da otklonim znojenje. Mislim da bih tu psihicki klonula. Da ne govorim o mozda nekim drugim nezeljenim posledicama.
Inace sto se ostalih forumasa tice,Odaban koristim jednom nedeljno i pored toga se jos uvek znojim ali manje nego
pre. Tako da sam pregurala ovo leto uz pomoc njega i majica bez rukava

Cim uskocim u duge rukave,prestacu da ga koristim i vracam se na one moje uloske za ispod pazuha