POJACANO ZNOJENJE POD PAZUHOM!!!

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
kleopatraaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 08, 2009 8:14 pm

Post od kleopatraaa »

;))
myly
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 27, 2009 4:05 am

Post od myly »

Evo da se priključim, imam iste probleme kao i svi ovdje. Htjela bih zamoliti pozitivca da mi pošalje ovu literaturu koju je spominjao na pp. Hvala unaprijed
draggann
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 27, 2009 11:41 am

Post od draggann »

Kao i ostali na forumu i ja imam isit problem. Otkad znam za sebe znoje mi se dlanovi. Kao dete nije mi toliko smetalo, ali vremenom je pocelo sve vise i vise da mi smeta. Mnoge stvari ne mogu normalno da radim. Sramota me je da se rukujem se ljudima, sramota me je da uzmem bilo sta u ruke kada sam kod nekog ili sa nekim, kada pisem u skoli i sad na faxu, papir bude skorz mokar itd itd. Znam da ovo nije bolest koja moze izazvati neke strasne posledice, ali zivot sa njom ne moze biti isti. Ruke su mi konstantno znojave. Kada sam u kuci, sam, sa porodicom... dosta manje ( mada u poslednje vreme i u kuci poprilicno), ali napolju... To je strasno! Neizdrzivo! Isao sam par puta kod doktora i stalno su mi pricali da je na psihickoj bazi, da ne razmisljam o tome i sl. Nije ni potrebno da ovde pominjem da to nema veze sa psihom. U isto vreme dok mi se znoje dlanovi znoje mi se i tabani, iako manje ( ali u poslednje vreme sve vise) tako da o nosenju papuca tokom leta i ne razmisljam... carape su mi nekad natopljene znojem...
Ali to nije najgore! Sad imam 19 godina, znoje mi se dlanovi oduvek, ali u poslednjih 7-8 mesci poceo sam da se znojim i ispod pazuha. Kada mi se uznoje dlanovi i tabani, automatski nastupa i prekomerno znojenje ispod pazuha i to nazalost sa vrlo neprijatnim mirisom. Ranije se nikad ispod pazuha nisam znojio (ne racunam znojenje koje se pojavljuje kod svih ljudi usled velikih vrucina), ali sad kad je i to pocelo shvatio sam da ako na neki nacin to ne resim moj zivot je osudjen na propast. Nije toliko bitno to sto mogu da nosim majice samo pojedinh boja, vec sto me je sramota da se priblizim bilo kojoj osobi, sto o tome da imam devojku ne mogu ni da razmisljam. Iako mi je znojenje dlanova veliki probelm, od kada je pocelo i ispod pazuha tek sam tad shvatio koliki je moj problem.
Narucio sam Odaban, nadam se da ce zaista pomoci, proziveo bih ponovo. Srecan sam sto vidim da nisam jedini koji ima ovaj problem i da kako kazu, ima leka jer u suprotnom ne znam kako bih mogao ovako da nastavim normalno da zivim.
pboskovicyu
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Feb 14, 2007 3:52 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od pboskovicyu »

Drugar potpuno te razumem jer ja imam isti problem..... Znojim se na istim tim mestima podjednako, a narocito sa ovim toplim danima..... Ali ipak mi se cini da sam fenomen po tom pitanju iz sledeceg razloga. Kada sam bos znojim se u potpunosti kao svi drugi, sto znaci samo kod velikih vrucina i to u sasvim normalnim granicama, medjutim cim obujem carape dolazi do momentalne reakcije, odnosno vec posle 2-3 sekende (ali zaista mislim 2-3) osecam da mi se dlanovi vlaze, a u i sto vreme i tabani i pod pazuhom..... Odabanom koliko toliko kontrolisem znojenje pod pazuhom ali zato za dlanove i stopala ama bas nista ne pomaze....... I stvarno ne znam vise sta da radim? Kvalitet zivota mi je na niskom nivou zbog toga, a mogao bih tako da uzivam u njemu..... :(
myly
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 27, 2009 4:05 am

Post od myly »

Ja znam da je homeopatija tu ucinkovita ali prestankom znojenja može doći do pojačane anksioznosti. Ljudi koji se pojačano znoje bez nekakve postojeće bolesti (hipertireoza) su anksioznoga karaktera. Ja se znojim samo pod pazusima i to dugi niz godina, ali brate uživam u životu, naravno da mi smetaju ogromne fleke ali prikrivam to nekako a opet nisam stalno u crnom. Nemojte očajavati, to će proći a kad teško je reći. Što se tiče stopala moj dragi je imao problema jer su mu stalno čarape mokre. Ja sam mu kupila kremu Plymicol (antifungicid) i danas nakon godinu dana blista od sreće jer su mu stopala suha. Pa eto probajte ako već niste. Još jednom molim pozitivca da mi pošalje skripte koje je u postovima ranije navodio. Pozz svima :wink:
bejkerka
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Nov 09, 2008 9:03 pm

.......

Post od bejkerka »

e ljudi sto se tice ove sedmice, odaban mi je bas pomogao , nenormalne su vrucine a ja jedva da sam se uznojila, sto me cak ponekad i plasi, juce bila ogromna vrucina a ja skroz suva. to bas i nije normalno.. . mada sad kad mi je odaban sprecio znojenje ispod pazuha pojavilo se na drugim mestima. sto je ipak i logicno jer mora negde da "procuri"... a nije to bas i tako strasno.... samo da preguramo ove vrucine...
pboskovicyu
Stalni član
Stalni  član

Post od pboskovicyu »

Ako mislis na Plimycol to ti je antimikotik istog sastava kao Cansen ili Kanesten samo Hrvatskog proizvodjaca......
pozitivac
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 09, 2009 12:28 pm

Post od pozitivac »

Pozz svima :)))

@Myly ostavi mi mail na pp da bih mogao da ti posaljem sve sto imam...

A svima preporucujem da isprobaju jer definitivno pomaze...

@draggann ne ocajavaj drugar, sad si medju prijateljima i svi ovde znaju kako se osecas i kroz sta prolazis... Ne gubi nadu i veru u svoje ozdravljenje. Javi se i ti na pp pa cemo pronaci resenje zajedno...

Toliko ljudi,

Pozz :))) i samo +++
gavrilo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 28, 2009 11:01 am

Post od gavrilo »

Pozitivac - Molim te i meni da posaljes tvoja iskustva i uputstva kako da se rjesim svega toga. Ja imam veeeeeliki problem sa pretjeranim znojenjem kao i vitiligo koji mi se pojavio prjie 4 godine. Ne ocajavam, prihvatio sam to onako kako se mora...
Hvala unaprijed
LA Man
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 09, 2006 4:06 pm

Re: Pomalo šljaka...

Post od LA Man »

lisadud napisao:MMarkoo, Bulevar Despota Stefana 11, 1500.din. Imas na njihovom sajtu sve o tome, telefone... :wink:
aj baci link sajta, probao sam pa nesto ne ide, jer odaban meni pomaze, sto bi cimao ostrvo :wink:
Funny
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jan 21, 2009 5:10 pm

Re: Pomalo šljaka...

Post od Funny »

LA Man napisao:
lisadud napisao:MMarkoo, Bulevar Despota Stefana 11, 1500.din. Imas na njihovom sajtu sve o tome, telefone... :wink:
aj baci link sajta, probao sam pa nesto ne ide, jer odaban meni pomaze, sto bi cimao ostrvo :wink:
Evo link ka sajtu http://www.e-ducan.com/

A evo i direktno ka proizvodu http://www.e-ducan.com/bazaar/auctions/ ... .asp?ID=53

Pozz
Elaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 22, 2009 7:26 pm

Post od Elaa »

Jao ljudi sto sam nestrpljiva da narucim odaban. Podnela sam zahtev za visa internet karticu pre 2 nedelje i jos mi nije stigla...
pboskovicyu
Stalni član
Stalni  član

Post od pboskovicyu »

Vazno obavestenje za tina_85, lisadud i Marka, Odaban definitivno stize u Ponedeljak :), saljite mi na pp adrese na koje da saljem......
MMark00
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 19, 2009 10:19 am
Kontakt:

Post od MMark00 »

Ljudi ima te odaban u Bgu u e ducanu Bulevar Despota Stefana 11 ili 29 Novembar 11...odete i ako imaju uzmete odmah a mozete i da pozovete da narucite donose i na kucnu adresu, u Bgu je 200 dindzi dostava.Ja sam narucio i posle dva dana su dobili... otisao sam do njih i pokupio i mogu da vam kazem odlicna stvar...telefon mozete da nadjete na njihovom sajtu :lol:
Elaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 22, 2009 7:26 pm

Post od Elaa »

Odlucila sam se da kupim odaban preko e-ducana. Jel ima neko iskustva sa licitiranjem tamo? Funny, videla sam da si ga ti kupila tamo. Jel si ti licitirala ili si ih nazvala telefonom pa porucila?
Odgovori