Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.
ANenadA napisao:..nego trazio sam nesto o znojenju glave i nisam naso (ako neko zna tacno gde je zamolio bih da mi posalje link). Moj problem je sledeci-bez obzira na vremenske uslove i koju garderobu nosim tu na glavi bas gde mi se nalazi kosa [inace je kratka(dvojka sa strane)] kao da postoje neki mali ljudi...
Isti problem! Samo mi se celo i malo iznad njega znoji.Imam kratku kosu ali dzaba...dodje mi da se osisam na nulu!
Jel moze odaban da se stavi na glavu?
e ovako...
meni ni odaban,ni galmanin niti bilo shta drugo nje pomoglo.
vracam se homeopatiji-ona jedina jeste.
proshlog leta kada sma prvi put dobila lekic,smanjilo se upola!
sad se vracam tome.definitivno.
to ce mi pomoci.
Milane aj se javi za nekoliko dana da vidimo dal si ziv i dal ima nekih promena, jer sam citao dosta o toj operaciji... i to sto sam procitao ni malo mi se nesvidja, nadam se da ce tebi pomoci... puno srece
ljudi necete verovati!porucila sa odaban preko njihovog sajta sa visa elektronskom karticom i stigao mi je za 5 dana,5 DANA!ne mogu da verujem da je tako brzo stigao!javljam se kad vidim kako deluje.pozz
ljudi jel bi mi mogo mozda učiniti neko uslugu da mu ja upatim novac na račun a da mi on naruči taj odoban...na moju adresu ili kak već to ide unaprjed HVAALA dječko jer neda mi se sad vaditi tu karticu čekat još neznam naručiti to itddd
ne znam koji mi je lek prvo dala. menjala ih je dosta,pa smo prestali,jer mi je davala neke druge za malokrvnost i gvozdje.
dodushe,koji ce ko lek dobiti zavisi od toga kako neko "oseca" problem. na osnovu toga daju.
nije meni samo jedan pomogao
najbolje bi bilo da sam odesh kod svog homeopate,kazesh mu problem i on ce videti koji lek da da:)
RachicaMS napisao:ne znam koji mi je lek prvo dala. menjala ih je dosta,pa smo prestali,jer mi je davala neke druge za malokrvnost i gvozdje.
dodushe,koji ce ko lek dobiti zavisi od toga kako neko "oseca" problem. na osnovu toga daju.
nije meni samo jedan pomogao
najbolje bi bilo da sam odesh kod svog homeopate,kazesh mu problem i on ce videti koji lek da da:)
Izvini ako postavljam glupo pitanje....Gde mogu da nadjem homeopatu?
Ako mozes napisi ovde ili mi poslaji na PP gde si ti isla.
Hm..pa ja sma u Novom Sadu ishla kod svog,a poshto vidim da si ti iz Beograda,onda najbolje na netu da potrazish udruzenje homeopata..evo: http://www.udruzenjehomeopata.com/kontakt.htm
verovatno imapredstavnika i u BG-u.
mozesh tu pitati:)
moja homeopatkjinje je iz Veternika,pa ne znam koliko je pametnochak tamo da idesh,kada ima u tvojoj blizini:)
Hvala na odgovoru,nikada mi ne bi pala na pamet homeopatija.
Javljaj nam kako napredujes.
Pogledala sam sad ovaj sajt i po br. telefona bi rekla da mi je jedan u komsiluku