Vrtic
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta
Vrtic
Da li iko zna osobu koja radi u nkom vrticu u Beogradu a koja bi se prihvatila da u svojoj grupi ima dete koje je dijabeticar.Mi stanujemo na konjarniku i ja bi moju Mariju davala od maja do septembra sa cim se slozio i njen doktor ali nemam nikog ko je voljan da saradjuje.A za privatne vrtice nemam ni pare....unapred hvala
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Okt 22, 2005 5:07 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ako vi na konkursu dobijete mesto u vrticu, niko od vaspitaca ne moze po svojoj volji da odlucuje da primi dete sa dijabetesom ili ne!!!. Vase je jedino da upoznate dobro vaspitace sa mogucim situacijama, da znaju kako da reaguju u odredjenim situacijama. Jedino je mozda problem sto koliko ja znam, bar u Novom Sadu je tako, postoji odredjeno vreme upisa dece u vrtic i ogranicen je broj mesta, pa gledajte da ispostujete to vreme.
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
- Kontakt:
Ako treba da organizujemo sastanak u vrticu i napravimo malu edukaciju, samo javite. Kdanijela je potpuno u pravu, a ako treba pomoc oko same realizacije - tu sam 

Posetite prvi domaći sajt o dijabetesu: http://www.diabeta.net
treba svima pomoc.Ja konkretno zivim na opstini zvezdara.......
ne znam ni sta da vam kazem svi kazu da je jako rizicno a ja ne mogu da se raspravljam.....ako iko ista moze da uradi bilo bi lepo.Sto se tice vaspitaca slabo ko je voljan da se upusti u takve avanture.....a kako cuvaju asmaticare i epilepticare.....kao problem je i ishrana....ma da kao da nema dece koja su na svasta alergicna.....nista ne pomaze rekla sam i da cu da donesem sve sto moze da jede u zamenu za to njihovo slatko i da se sve da i drugoj deci.....ma nikog to ne intersuje cak su mi rekli koji je to doktor dozvolio da ide u vrtic.....!!!!!!!!!!!!!!Ona bi isla samo od maja do septembra kad nema virusa da je postedim sto je vise moguce ali i to je problem kazu ima i privatnih vrtica ali mi niko nije rekao ko ce da mi ih plati.....unapred hvala....
ne znam ni sta da vam kazem svi kazu da je jako rizicno a ja ne mogu da se raspravljam.....ako iko ista moze da uradi bilo bi lepo.Sto se tice vaspitaca slabo ko je voljan da se upusti u takve avanture.....a kako cuvaju asmaticare i epilepticare.....kao problem je i ishrana....ma da kao da nema dece koja su na svasta alergicna.....nista ne pomaze rekla sam i da cu da donesem sve sto moze da jede u zamenu za to njihovo slatko i da se sve da i drugoj deci.....ma nikog to ne intersuje cak su mi rekli koji je to doktor dozvolio da ide u vrtic.....!!!!!!!!!!!!!!Ona bi isla samo od maja do septembra kad nema virusa da je postedim sto je vise moguce ali i to je problem kazu ima i privatnih vrtica ali mi niko nije rekao ko ce da mi ih plati.....unapred hvala....
-
- Saradnik
- Kontakt:
Zakazite mi sastanak u vrticu sto pre i pozovite i Vaseg lekara ako moze da nam se pridruzi. Ovo je nedopustivo!
bilo bi za pocetak pozeljno da se razgovara sa Glavnim na opstini Zvezdara u Dr Subotica mislim da je broj 2 pa ako su oni voljni da vam organizuju edukaciju po vrticima bilo bi lepo.Sto se tice doktora videcu da li je u mogucnosti da prisustvuje tako necemu pa vi ako zakazete ista javite mi na 0646115624 ja se zoven Tina......
jos jednom unapred hvala
jos jednom unapred hvala
-
- Saradnik
- Kontakt:
Dajte mi ime i adresu vrtica i vaspitacicu/direktora (ko je nadlezan). Hvala. Ako krenemo odmah u akciju, pre cemo zavrsiti. Ja cu svakako razgovarati sa opstinom, samo ce to potrajati... Zelim da Vam resim problem sto pre.
Da smo cekali odgovor od Ministarstva kada smo radili edukaciju u osnovnoj skoli pre 10 dana, ovo dete bi jos uvek patilo zbog nerazumenja nastavnika. Sada je stvar mnogo laksa, a to nam je i bio cilj.
Mary, smiri se, resicemo ovo na pravi nacin. Ne smes reagovati impulsivno, jer cemo problem resiti jedino sistematski.
Da smo cekali odgovor od Ministarstva kada smo radili edukaciju u osnovnoj skoli pre 10 dana, ovo dete bi jos uvek patilo zbog nerazumenja nastavnika. Sada je stvar mnogo laksa, a to nam je i bio cilj.
Mary, smiri se, resicemo ovo na pravi nacin. Ne smes reagovati impulsivno, jer cemo problem resiti jedino sistematski.
posto sam isla preko raznih ljudi i na opstini vracar i na zvazdari ne mogu nista konkretno da kazem svi su samo prebacivali lopte sa jednih na druge.....tako da je najbolje da se krene od vrha pa nizbrdo...
ako je ista moguce jer sam ja ne zaposlena a po zakonu onda dete ne moze u vrtic,pa kao sto rekoh ja bi je vodila samo od maja do septembra a i to je problem nece da cuvaju mesto i ako ga placas.....ma kako god bude bilo bice ne treba siliti posto ja recimo ni ne mogu kao i mnogi da se zaposlim a i ne zelim jer ko ce je cuvati kad ne bude isla u vrtic.....znaci ja zelim da ide u vrtic zbog druzenja....i svega sto taj vrtic nosi...a sta da radim kad je predskolsko obavezno sta ce tad biti.....????Kao sto svi znate kod nas je sve jako konfuzno jer je ovo SRBIJA....nego ziveo nama doktor Stojkovic...ako nisam pogresila prezime i njegovo otkrice koje jedva cekamo da predje u obistinjenje.....pa nikome onda nece smetati "preslatki"
u svakom slucaju svima vam hvala sta god uradili....

u svakom slucaju svima vam hvala sta god uradili....
-
- Saradnik
- Kontakt:
Samo ti sedi kod kuce, zavrsicemo celu pricu na mnogo bolji nacin. A i citati u "Politici" ovih dana 

-
- Saradnik
- Kontakt:
Izasao je u cetvrtak (15.6.), dacu ti kopiju... Moja majka je greskom bacila novine, pa sad tragam iznova za tekstom... No, snasla sam se pa ces dobiti primerak. Ne znam da li je neko reagovao nakon objavljivanja, pitacu novinarku.
Hvala mozes ako nije problem na mail da mi posaljes...
[email protected]
[email protected]