Sta ako se pokvari insulinska pumpa????

Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Diabeta

U.P.A.dans
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 16, 2006 10:54 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od U.P.A.dans »

Jasno mi je da po mnogo cemu ne mozemo da se uporedjujemo sa Slovenijom.Samo mi nije jasno zasto deca nemaju prednost sto se tice insulinskih pumpi!Dve godine ni jedno dete nije dobilo pumpu! :cry: Mi treba da ucimo ,zivimo,treniramo...Kako da se i borimo da nas bolje razumeju oni koji odlucuju kome ce dati pumpe!
ksenija.p
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Feb 13, 2006 5:49 pm

Post od ksenija.p »

Pravila za dodelu pumpe su jasna, na sajtu se sve može naći. Stvarni problem jesu pare. Deca u ovoj državi nisu baš na prvom mestu jer pumpe postoje modeli i za decu ali mi ne tražimo top modele. Nije sramota kopirati Sloveniju ali mi volimo da izmislimo toplu vodu to je ponekad skupo. Kriza je pa post kad su u pitanju pumpe možda prestane uzemlji Srbijije sve moguće. Možda ove godine bude sreće možda i naša deca dobiju pumpe pa makar neke starije modele. :lol:
U.P.A.dans
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 16, 2006 10:54 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od U.P.A.dans »

Nisam bas sigurna da mi je jasno koja su to pravila za dodelu pumpi za decu?Naravno papiri,komisija,ali to se dobije regularno,a kako posle stici do pumpe?
Odgovori