I.pumpa...

Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta

Diabeta
Saradnik
Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Diabeta »

SlatkoPile, nemoj da te novi Pravilnik obeshrabruje. Potpuni si kandidat za istu! Pumpe mogu da prepisuju KC u Novom Sadu, Beogradu, Nisu i Kragujevcu, tako da izaberi koji ti je najblizi. Ako ti trebaju imena lekara, javi mi se.
Zozefina, javi se dr Kocicu u KC Nis i kazi da sam te ja poslala (Stela). Za pumpe ide samo kratkodelujuci insulin. Inace, tvoja doktorka u mnogome nije u pravu, a verovatno ni nema certifikat za rad sa insulinskim pumpama (kao sto ima dr Kocic).
Pumpu mozes da kupis, ali pripremi jedno 5 hiljada evra, a za potrosni materijal jos jedno 50.000 din svakih 6 meseci... Sigurna sam da ces se odluciti na varijantu preko socijalnog :wink:
SlatkoPile
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 17, 2005 10:15 pm

Post od SlatkoPile »

Najverovatnije u Beogradu (Jotic, Rajkovic ili Lalic) kao sto si mi i preporucila.
Zivot je gorak!? Ja sam nasao ono najsladje u njemu
ZOZEFINA
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 05, 2005 10:59 pm
Kontakt:

Post od ZOZEFINA »

Pa da doktorka mi je rekla da sa pumpom rade samo dr Raja Kocic i dr Selena s tim sto se do Raje mnogo tesko dolazi a sutra idem da uhvatim Selenu pa ce mo videti!
Sve se oko mene kretalo i bujalo, zivelo zivotom koji ja nisam osecala.Praznina strasna praznina u mojoj glavi ispunjavala je moje trulo telo.
Diabeta
Saradnik
Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
Kontakt:

Post od Diabeta »

Lekari u Nišu koji rade sa pumpama su:

Prof dr Slobodan Antić
Prof dr Radivoj Kocić
Doc. dr Dragan Dimić
Doc. Dr Milica Pešić
Asis. Dr Milena Velojić Golubović
Asis. Dr Saša Radenković
Mr. sci dr Tijana Strahinjić
Mr. sci dr Selena Vukadinović
Dr Ćirić Vojislav
Dr Gordana Lazarević

Pa ti vidi kog koga ćeš... :D
ZOZEFINA
Novi član
Novi član
Kontakt:

Post od ZOZEFINA »

Pa do sad sam samo Tijanu pitala za pumpu jer sam kod nje od pocetka i dobila one odgovore :P Ali probacu sa Selenom ili Rajom pa ce mo videti ako uspem nesto do Nove Godine jer se po novom bas nesto i ne uklapam :cry:
Sve se oko mene kretalo i bujalo, zivelo zivotom koji ja nisam osecala.Praznina strasna praznina u mojoj glavi ispunjavala je moje trulo telo.
ZOZEFINA
Novi član
Novi član
Kontakt:

Post od ZOZEFINA »

Bila sam danas i bice necega :D Cak sam uspela da dodjem i do dr Raje, ugurala se medju studente
Tako isti-a tako razlicit
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 27, 2005 1:42 am

Post od Tako isti-a tako razlicit »

Pa sta su Vam rekli? :o
Citav vikend cekam rezultat... :wink:
ZOZEFINA
Novi član
Novi član
Kontakt:

Post od ZOZEFINA »

Trebam da odem na neki dan da pravim babama drustvo na klinici :D zbog profila da imam dobru glikoregulaciju a da se bolje upoznam sa dr Rajom da bi on video da li moze da mi da pumpu jer ne zeli sebi da stavlja omcu na vrat! Da li je meni stvarno stalo do toga da mi bude dobro ili sam otisla cisto onako jer sam cula negde i tako te stvari! Sad posto sam upala na prepad kako mi jeon rekao :D trebam da ga nazovem i zakazem razgovor kad nema obaveze sa studentima ali po onome sto mi je on pricao trebalo bi da je dobijem :roll:
Mada mislim da u Nisu i nema pumpi ili se mozda varam ali imam takav utisak!
Tako isti-a tako razlicit
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 27, 2005 1:42 am

Post od Tako isti-a tako razlicit »

Aha,pa onda zaista mi je drago zbog Vas. :)

Iskreno zanimalo me je mnogo sta ce Vam reci jer niste na intenziviranoj i.terapiji.

Sada i ja imam razlog vise da se nadam istoj...

Puno srece :D
Odgovori