Proizvodi za dijabeticare

Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta

gazza
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jan 20, 2005 4:11 pm

Post od gazza »

i ja sam taj cool & slim probao prosle godine u nedostatku boljeg ali je moram da priznam na zalost da je to teska hemija

trenutno sam u fazonu da cu radije da pojedem jednu kuglu normalnog da ne kazem fenomenalnog sladoleda recimo u poslasticarnici "specijal" u prizrenskoj nego te vestacke radove.

ako cemo posteno i jedno i drugo je nezdravo za nas, pa ko velim bolje da uzivam malo nego da se zavaravam na veliko.

mada cu rado probati taj frikomov. kao sto rekoh, taj algidin sa sumskim vocem i 3% masti i samo 100 kalorija je odlican, retko ukusan za fabricki sladoled.
Diabeta
Saradnik
Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Diabeta »

To sa "obicnim" sladoledom si potpuno u pravu. Recimo, dve kugle obicnog sladoleda predstavljaju jednu secernu (igljeno-hidratnu) jedinicu. Jedino sto mora da se planira taj unos i najbolje ga je konzumirati posle jela, a ne umesto uzine.
Odgovori