Verujem ti!! Zato se ja jako plashim kontrola ,jer pre kontrole uzasno se uznemirim a tek kad se vratim?Onaj kaze ovo,onaj ono .Pa da i nemash diabetes dobio bi gammila napisao:Ajde BAJO pliz, u 2-3 reči samo kazi sustinu toga sto je rekao, dok ne dodje klip, jako sam nestrpljiva, barem tu recenicu koja te je toliko iznenadila? Mada, ako covek radi u marketingu jednog od vodecih proizvodjaca insulina, odmah mi to nekako krivi sliku? Ne znam, mozda gresim?...BoJJo napisao:.. sto me opet navodi na onaj televizijski intervju na RTS-u, sa onim doktorom, jos uvijek ne mogu da vjerujem da sam ono cuo od jednog naseg doktora. Samo cool!
PS. upravo sam dosla sa kontrole od endokrinologa, i kao uvek sam deprimirana sta sve tamo cujem od onog silnog sveta.. Uf
Pozdravce

Ma BoJJo je chuo ono kul.Mora da je ovajreklamirao neshto od cheg ima dobru zaradu i rekao samo to upotrebljavajte i cool

Ili nagadjamo a BoJJo uziva da nas zeza zbog nashe radoznalosti.A meni shecerko ripi evo ode na 11.5 .Jes posle ruchka ali opet?