Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.
O kako bi to bilo lepo kada bi zazivelo i davalo dobre rezultate.To bi bila prava stvar,dosta bi nam pomoglo.Svaku drzavu skupo kosta lecenje dijabeticara morace smisliti nesto isplativo,jednostavno i korisno.Nadam se.
Ja se nadam da će nam ovaj 21. vek ipak doneti neke novine. Čula sam da postoji mogućnost pojave jako dobrih oralnih insulina u sledećih par godina koji bi definitivno mogli da zamene bockanje. Nadajmo se!
Ja licno najvise verujem nasem Leskovcaninu u UK, Dr Miodragu Stojkovicu i njegovim istrazivanjima u humanoj genetici. Ko zna engleski, neka baci pogled na Univerzitet u New Castle-u, Institut za humanu genetiku... Kad nadjem link poslacu vam.
Covek je resio da natera pankreas da ti radi, pa to ti je! Salim se, ima dve vrste istrazivanja. Jedno je da od tvoje neke celije prave beta celije, a druga je da se u jajnu celiju ubacuje tvoja i stvaraju tvoje beta celije! Ovo sam uzasno uprostila, procitaj. Koga ne mrzi, neka prevede tekst pa da ga objavim na diabeta.net. Ja ne mogu sve da stignem