Molim vas da mi potvrdite nekim dokumentom ovo.Diabeta napisao:Ako ti je apoteka greškom isporučila 9 mm, ona mora da ti zameni katetere za 6 mm. Garantujem ti da možeš sve neotvorene kutije da zameniš. Ako ti prave pitanje, slobodno napravi haos i zovi zdravstvenu inspekciju. Oni nemaju pojma koji kateteri idu kome, već napamet - ako si dete onda 6 mm, ako si odrastao 9 mm ne pravivši razliku da li je neko mršav ili ne...![]()
Sutra takođe pozovi i broj telefona koji imaš na diabeta.net (u odeljku Saopštenje - za postojeće korisnike insulinske pumpe).
Ne treba ti novi nalog kako su ti rekli na Internoj B (očigledno ni oni ne znaju), već je isporučilac dužan da ti zameni pogrešno izdat potrošni materijal.
U tvom slučaju sve se rešava na nivou apoteke i nemoj da posustaješ.
Ovde *ebe lud zbunjenog a sve me vise zbunjuju

i zamislite novi problem
ponestaju mi trake i kazu da do 12.06 nemam pravo na nove
WTF
Kada sam lezao na isntitutu nisam uzimao trake
WTF
Odgovoran dijabeticar meri pre svakog jela i pred spavanje
E sad
Ako se zapusi pumpa ( a nedaje nikakve znakove ili ih daje vece secer se samo naduva) i ja izmeri secer 12-15 dam 1-1,5j i onda ako se za sat vremena promenio-pao onda je ok a ako nije menja se kateter

E sad da bih izmerio secer moram da potrosim tracicu.
Nisam vidovita zorka pa da znam da li je sve ok sa pumpom ili ne.
OVO JE SVE MNOGO TUZNO MAMU IM
Molim moderatora da ako sam negde rekao nesto ruzno da prepravi jer sam stvarno fuc*edup
Sada mi je kateter na butini
Srbija mala bara puna budala