dijabetis

Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta

Brka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Nov 14, 2004 12:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Brka »

Skoro sam procitao studiju o uspesnosti tri vrste dijete na kontrolu tezine i zdravlje. U pitanju su Low Carb, Low Fat i Low Calory, i zakljucak je ocekivan: Svaka dijeta je odlicna ako se nje pridrzavas. Sve devijacije nisu proistekle iz pogresnosti dijete, nego iz napustanja rezima i odavanja bahanalijama. Hmm.

Sve sto je ljudsko nije mi strano, ali sve mora biti uravnotezeno.

By the way, Power Protein rezim NE DIZE holesterol, upravo obrnuto. Problem sa Power Protein rezimom je CENA, jer su sve KVALITETNE belancevine skupe.
sandra985
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 20, 2005 12:27 pm

Post od sandra985 »

:( Da niste sami-niste,ali najteze tek dolazi! U pocetku je sve sjajno,a kasnije...
Diabeta
Saradnik
Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Diabeta »

A kasnije - sta? Objasni mi molim te sta si htela da kazes :wink:
Duskoo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 02, 2005 11:13 pm

Post od Duskoo »

Ohrabrenje svima moj ujak je vec cetrdeset godina dijabeticar zivi i radi u svajcarskoj vec 20 godina ima dva braka i cetvoro zdrave dece za sad tri unuceta od kojih samo moja Marija spletnom raznih okolnosti i izmesanih gena je nasledila ili nije secer.On radi dva posla za roleks i ima svoju privatnu vodoinstalatersku firmu tamo i kako neki od vas kazu ne raspada se polako a kako on kaze jede sve ama bas sve ali zna kad i kako treba.Moja cerka je tek dva meseca dijabeticar i ja jako malo znam "(sve znam )'" po njegovom primeru vidi da nije bas tako kako svi kazu,posto jos nisam uspela detaljno da pricam sa njim o svemu ne mogu jos nista konkretno da kazem za ishranu ali znacu to za koji mesec .Sigurno znam da jede i slatkise sto domace sto kupovne i stalno ima secer u granicama normale (verovatno malo kolaca malo insulina....:):):) ) a i puno radi pa ......nemam pojma ni ja svi smo razliciti samo treba ziveti sto normalnije i bez puno opterecenja ali oprezno :) Pa sretno svima nama evo ove vakcine jako brzo!!!!!!!!
Odgovori