aparat za merenje secera u krvi
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta
aparat za merenje secera u krvi
Da li neko zna gde mogu da nadjem trake za aparat za merenje secera u krvi marke EURO FLASH, nema ih nigde u apotekama 

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Okt 23, 2004 5:06 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
aparat-od viska informacija glava ne boli
Pored svega recenog u vezi Vaseg aparata, sigurno je da treba da nabavite NOVI.Ja koristim PRECISION Extra i provereno je da je vrlo tacan. Pre 3 godine dobio sam ga tako sto sam stari Exatech zamenio za ovaj novi, kod firme SPEKTOL Novi Sad, na predavanju na Kolarcu. Pre 5 dana aparat mi je pokazao pobleme jer mi je iscurila baterija. Posalo sam ga G-djici Olgi Stankovic, tel 021 319 258 i za samo dva dana dobio sam novi besplatno, pouzecem, sa 25 traka, i platio samo trake i postarinu ukupno 1480 din. Imaju i E-mail office@spektol.co.yu, ali ga nisam koristio verujem da je jos aktualan. Pokusajte mozda ce i Vama zameniti besplatno uz kupovinu traka. To naravno mozete pokusati i kod Dijabetoloskog saveza SCG, ciju vam je adresu dala Dijabeta u odgovoru. Ovaj aparat je dobar i zbog toga sto su mu trake posebno pakovane i zato traju oko 13 meseci, a za rad je potrebna mala kolicina krvi koju uzima kapilarno, rad je jednostavam bazdarenje takodjePozdrav
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Okt 23, 2004 5:06 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
zamena aparata jos jednom
Neznam da li je kasno, ali danas sam dobio novi broj ``Me-Dij``-a u kome se kaze da SVAKI stari aparat moze besplatno da se zameni za NOV Accu Chek Active. Mislim da su za njega trake upola jeftinije od vecine ostalih.Proverite. Adrese u Beogradu su apoteke u:Zicka,3,M aksima Gorkog 21,Pozeska 87,Resavska 2,Takovska 7,Svetog Save 16,Kralja Petra 85, po redosledu u casopisu. Srecno!