aparat za merenje secera u krvi
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Diabeta
aparat za merenje secera u krvi
Da li neko zna gde mogu da nadjem trake za aparat za merenje secera u krvi marke EURO FLASH, nema ih nigde u apotekama 

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Okt 23, 2004 5:06 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
aparat-od viska informacija glava ne boli
Pored svega recenog u vezi Vaseg aparata, sigurno je da treba da nabavite NOVI.Ja koristim PRECISION Extra i provereno je da je vrlo tacan. Pre 3 godine dobio sam ga tako sto sam stari Exatech zamenio za ovaj novi, kod firme SPEKTOL Novi Sad, na predavanju na Kolarcu. Pre 5 dana aparat mi je pokazao pobleme jer mi je iscurila baterija. Posalo sam ga G-djici Olgi Stankovic, tel 021 319 258 i za samo dva dana dobio sam novi besplatno, pouzecem, sa 25 traka, i platio samo trake i postarinu ukupno 1480 din. Imaju i E-mail [email protected], ali ga nisam koristio verujem da je jos aktualan. Pokusajte mozda ce i Vama zameniti besplatno uz kupovinu traka. To naravno mozete pokusati i kod Dijabetoloskog saveza SCG, ciju vam je adresu dala Dijabeta u odgovoru. Ovaj aparat je dobar i zbog toga sto su mu trake posebno pakovane i zato traju oko 13 meseci, a za rad je potrebna mala kolicina krvi koju uzima kapilarno, rad je jednostavam bazdarenje takodjePozdrav
-
- Aktivan član
zamena aparata jos jednom
Neznam da li je kasno, ali danas sam dobio novi broj ``Me-Dij``-a u kome se kaze da SVAKI stari aparat moze besplatno da se zameni za NOV Accu Chek Active. Mislim da su za njega trake upola jeftinije od vecine ostalih.Proverite. Adrese u Beogradu su apoteke u:Zicka,3,M aksima Gorkog 21,Pozeska 87,Resavska 2,Takovska 7,Svetog Save 16,Kralja Petra 85, po redosledu u casopisu. Srecno!
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Sep 27, 2005 1:42 am
-
- Aktivan član
MISLJENJE
Onaj koga interesuje, a dao sam dosta adresa,svakako ce proveriti a nece ``misliti`` kao Vi i ja. Ja sam mogao to da proverim ali nije moj interes. Upravo sam proverio u apoteci farmanea 50 traka kosta 2462 din, dakle od Precisiona je jeftinije za oko 350 din. Pozdrav
Re: aparat za merenje secera u krvi
Gde mogu nabaviti 20 traka za aparat za merenje šecera u krvi CONTOUR RS. Mnogo mi je 50 traka, koliko sam našao.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jan 14, 2009 10:14 am
Potrebna mi je pomoc oko upotrebe glukomera.
Naime, imam Precision Xceed aparat i ne znam kako se koristi. Ubacim tracicu, aparat se sam ukljuci i odmah nakon stavljanja krvi, on se gasi i ne daje rezultat. Gde to gresim?
Naime, imam Precision Xceed aparat i ne znam kako se koristi. Ubacim tracicu, aparat se sam ukljuci i odmah nakon stavljanja krvi, on se gasi i ne daje rezultat. Gde to gresim?
-
- Aktivan član
Uz aparat ste dobili uputstvo, za sva dogadjanja sa aparatom. Kod vas je sigurno u pitanju baterija. Ako je ona onda posle paljenja sacekajte dok se sa ekrana izgube velika slova i pgledajte ekran videce te vrlo malu oznaku za bateriju. Kod normalne upotrebe posle stavljanja trake,dobro pritisnite traku pri ubacivanjuu pojavice se ikona vertikalnog valjka sa kašpi krvi iznad to je znak da mozete da stavite krv na kraj trake ali samo koliko je potrebno da sam uvuce krv za odredjivanje. To je odlican aparat. Dakle baterija,dobro stavljena traka,traka za taj aparat,datum trake nije prosao ili je traka od drugog aparat.
Ako ovo nije dovoljno nazovite call centar za savete na broj
0800 10 10 09
Ako ovo nije dovoljno nazovite call centar za savete na broj
0800 10 10 09