Vichy, dercos - AMINEXIL
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Vichy, dercos - AMINEXIL
Majka mi je kupila nakon mesec dana uzimanja minoxidila 2% jedan proizvod od VICHY-ja, pise DERCOS TECHNIKUE, ima AMINEXIL 1,5%, kosta valjda oko 2500 din 12 ampula + sampon.
Kazu da posle 6 nedelja daje izvanredne rezultete...
Sta mislite o ovome.
Ima i podaci tipa koliko korisnika je imalo uspeha i sl.
Uglavno 80% korisnika imalo efekte smanjenja opadanja i jacanja kose i sl.
Uostalom sta je AMINEXIL ???
HVALA>
Kazu da posle 6 nedelja daje izvanredne rezultete...
Sta mislite o ovome.
Ima i podaci tipa koliko korisnika je imalo uspeha i sl.
Uglavno 80% korisnika imalo efekte smanjenja opadanja i jacanja kose i sl.
Uostalom sta je AMINEXIL ???
HVALA>
-
- Saradnik
- Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Opadanje kose
Aminexil je relativno nov molekul, francuski patent, koji se koristi kod opadanja kose. Nalazi se u u preparatima za negu kose brenda Vichy, Kerastase i drugim. Dodaje se u sampone, balzame i ampule, koje sadrze vecu koncentraciju Aminexil-a. Ne moze da steti, moze da pomogne.
Moj drug koji je imao problem sa kosom, koristio je Vichy ampule za muskarce (posto ima i za zene, ali se sastav malo razlikuje) i 5% rastvor Minoxydila. Njemu je kosa pocela da raste posle mesec dana, a i dlaka je postala deblja. Juce smo u savetovalistu imali jednog kolegu koji je takodje posle mesec dana odlicno odreagovao na Minoxydil.
Ako jos nesto nije jasno slobodno se javite.
Moj drug koji je imao problem sa kosom, koristio je Vichy ampule za muskarce (posto ima i za zene, ali se sastav malo razlikuje) i 5% rastvor Minoxydila. Njemu je kosa pocela da raste posle mesec dana, a i dlaka je postala deblja. Juce smo u savetovalistu imali jednog kolegu koji je takodje posle mesec dana odlicno odreagovao na Minoxydil.
Ako jos nesto nije jasno slobodno se javite.
Mr Silvio, sada ste i meni ulili optimizam
Da vas pitam jos posto sam ja koristio prvo minoksidil 2%, pa onda minox 2,5 % (mesec dana sve ukupno), da li predlazete da ostanem na tome dok ne prodju tih "kriticnih" 4 meseca ili da probam sa minoksidilom 5 %, kad mi se smire ove bubuljice na potiljku?
Jos da dodam da sam i ja citao nesto o Dercosu i da istrazivanja na 130 muskaraca (po 1 ampula dnevno) nakon 6 nedelja pokazuju da je kod njih doslo do 8 % vise kose u fazi rasta i da taj tretman treba ponavljati dvaput godisnje.

Da vas pitam jos posto sam ja koristio prvo minoksidil 2%, pa onda minox 2,5 % (mesec dana sve ukupno), da li predlazete da ostanem na tome dok ne prodju tih "kriticnih" 4 meseca ili da probam sa minoksidilom 5 %, kad mi se smire ove bubuljice na potiljku?
Jos da dodam da sam i ja citao nesto o Dercosu i da istrazivanja na 130 muskaraca (po 1 ampula dnevno) nakon 6 nedelja pokazuju da je kod njih doslo do 8 % vise kose u fazi rasta i da taj tretman treba ponavljati dvaput godisnje.
-
- Saradnik
Dercos ampule
Možete slobodno da kombinujete. Može samo da ima sinergistički efekat.
Uodtalom pogledaj sam: http://vichy.parsek.tv/dercos/hr/h_index.htm
Posto minoxidil ne bih koristio (problem sa pritiskom) odlucio sam se za dercos. E sad, posto imam i perut da li prvo da resim perut (sa Sqaphan-om ili Vichy-jevim nekim preparatom, kao sto ste savetovali), pa tek onda pocnem sa koriscenjem ovog preparata? Ili uporedo? Posto se preporucuje da se koristi 2-put godisnje sta da koristim izmedju ovih tretmana? Unapred hvala
-
- Saradnik
Perut
Za pocetak, resite se peruti. Mozete da koristite Sqaphan P ili Vichy zeleni sampon sa selen-sulfidom.