Vichy, dercos - AMINEXIL

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Bane_24
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Apr 06, 2005 12:48 am

Post od Bane_24 »

Ok, ajde stavite mi onda i jedan spric za doziranje od 1 ml ako imate.
mr ph. Silvio
Saradnik
Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mr ph. Silvio »

Nemoj da neko zaviri u paket pa da pomisli da se špricate... :roll:
Bane_24
Stalni član
Stalni  član

Post od Bane_24 »

Pitanje za dr Goranu: je li mi mozete reci ko je uvoznik za Vichy za Srbiju i dati mi neki kontakt telefon ili e-mail (naravno, ako znate).
Treba mi zato sto ovde u Su u kojoj god sam apoteci bio zbog Dercos ampula, nigde nisu ni culi, a na jedinom mestu gde sam ih nasao su preko 3000 din (12 ampula).
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am

Post od goranai »

uvoznik je Farmalogist
Ruzveltova 39 011 3292688- Ceca Bogavac

[email protected]
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
miki1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 23, 2005 7:02 pm

Post od miki1 »

Goranai, da li znate da li je mr.ph Silvio u BG(cini mi se da ga nesto "nema" na forumu u poslednje vreme)? Poslao sam mu mejl sa narudzbom, pa me zanima kada moze da odgovori i posalje. Unapred hvala
goranai
Saradnik

Post od goranai »

Silvio je sedam dana na odmoru na Jadranu. Javio mi se jutros sa Murtera! Dobro je, pozdravlja sve forumase! Pre polaska na odmor ja sam ga nagovorila da ide u komoru za self taning i sada on kao Paster vakcinu ispituje ponasanje self taninga u morskim uslovima! Jedva cekam da saznam rezultate!
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
miki1
Novi član
Novi član

Post od miki1 »

Pozdrav za Silvija. Da li mogu preko Vas da narucim, naravno pod uslovom da mi ne stigne duplo :-?
goranai
Saradnik

Post od goranai »

Pokusajte preko apoteke SB trade na 011 557 553
miki1
Novi član
Novi član

Post od miki1 »

Ok, hvala
Bane_24
Stalni član
Stalni  član

Post od Bane_24 »

Gorana, hvala na informaciji, inace u Subotici nemaju nikog, ali imaju u NS, a to mi je u svakom slucaju jednostavnije nego BG.
Pozdrav! :D
mr ph. Silvio
Saradnik

Post od mr ph. Silvio »

Ako nešto treba, sada sam u Beogradu.
diksi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 03, 2005 10:24 am

Post od diksi »

Mr ph Silvio, da li Vi, ili neko sa foruma ima licna iskustva ili saznanja od nekog kakvi su u efekti tretmana aminexilom dvaput po 2 meseca godisnje. Pri cemu mislim na tretman samo dercosom bez dodavanja minoxidila, propecie, .... Zanima me, jer jedine objavljene rezultate istrazivanja sam video prakticno samo na njihovim Vichy-evim sajtovima, sto naravno uzimam sa rezervom :-? I ne znam da li su to rezultati propisanog koriscenja dercosa ili pomenute kombinacije, a onda su rezultati mozda postignuti zahvaljujuci minoxidilu. Pitam sve ovo, jer mi dercos i njegov nacin primene izgleda dosta jednostavan i praktican, a i s obzirom da sam hipohondar :oops: minox ne bih koristio. Unapred hvala
mr ph. Silvio
Saradnik

Post od mr ph. Silvio »

Slažem se da reklami treba pristupiti sa dozom rezerve.
Ja nemam ličnih iskustava sa primenom samo Vichy ampula, ali znam da je jedan moj drugar povratio kosu kombinacijom tih ampula i 5% Minoxydil rastvora.
brad
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 03, 2006 11:15 am

Post od brad »

bibi napisao:Buki, kakva su tvoja iskustva sa aminexil-om? Jesi li primetio neko "poboljsanje"? Malko mi je to cudno 2-put godisnje i sve ok. Citao sam malo na forumu i druge teme, pa videh da si se cesto javljao, pa mi reci sta na kraju ti sve koristis i kako si zadovoljan? Pozdrav
Zdravo.Nov sam na ovom forumu tako da ako u necem pogresim unapred se izvinjavam.
Znam da nisam Buki ali mislim da ce te interesovati odgovor.
Koristio sam Aminexil oko 2 meseca(mozda i vise).Nanosio sam ga 3 puta nedeljno(sto je minimalan preporuceni broj nanosenja ako zelimo vidljive rezultate).Moram priznati da sam znao i po 5 dana da ne stavim aminexil(cisto da napomenem).
U pocetku sam mislio da nece biti efekta ali nakon zavrsenog tretmana primetio sam da mi se opadanje smanjilo kao i da su mi pocele rassti sitne plave dlacice na zaliscima(inace sam svetlo smedj).
Eto toliko od mene
Pozdrav.
Momcic_PG
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 11, 2012 8:45 pm

Re: Vichy, dercos - AMINEXIL

Post od Momcic_PG »

pozdrav svima... nov sam na forumu.

uglavnom... meni su poceli zalisci da se produbljuju, imam 26 godina. pa me zanima, imaju li aminexil ampule ili aminexil sampon dejstva na taj dio glave?
Odgovori