Vichy, dercos - AMINEXIL

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

bibi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 02, 2005 11:19 am

Post od bibi »

Buki, kakva su tvoja iskustva sa aminexil-om? Jesi li primetio neko "poboljsanje"? Malko mi je to cudno 2-put godisnje i sve ok. Citao sam malo na forumu i druge teme, pa videh da si se cesto javljao, pa mi reci sta na kraju ti sve koristis i kako si zadovoljan? Pozdrav
Bane_24
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Apr 06, 2005 12:48 am

Post od Bane_24 »

Mr Silvio, je li ima kod vas u apoteci Dercos i ako ima koja je cena tog pakovanja od 12 ampula?
Ja se razmisljam da ubacim te ampule u upotrebu, bez sampona (posto koristim Squaphane P).
mr ph. Silvio
Saradnik
Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mr ph. Silvio »

Trenutno ih nema, ali dobićete precizan odgovor u ponedeljak: da li mogu da ih nabavim i koja je cena.
bibi
Novi član
Novi član

Post od bibi »

Mr.ph silvio da li ste saznali nesto za aminexil?
mr ph. Silvio
Saradnik

Post od mr ph. Silvio »

Javiću Vam sutra.
Bane_24
Stalni član
Stalni  član

Post od Bane_24 »

Mr Silvio, jeste se raspitali za Dercos?
mr ph. Silvio
Saradnik

Post od mr ph. Silvio »

Ima Dercos ampula. Cena je 2.130,00, pakovanje za 12 amp.
bibi
Novi član
Novi član

Post od bibi »

Kada smo vec kod cena, mozete li mi reci koja cena za Sqaphan manje pakovanje, kao i cenu tog Vichy-jvog sampona sto ide uz ampule?Unapred hvala
mr ph. Silvio
Saradnik

Sqaphan šampon

Post od mr ph. Silvio »

Sqaphan ne postoji u manjem i većem pakovanju. Postoje 2 koncentracije, 1,5 i 3%.
Bane_24
Stalni član
Stalni  član

Post od Bane_24 »

Mr Silvio, ostavicu vam podatke na meil da mi posaljete 2 bocice minoxa, a u dilemi sam za Dercos - ja bih ga narucio,ali pretpostavljam da su te ampule u staklenom pakovanju, pa se bojim da se to ne razbije. Sta vi mislite na to?
Bane_24
Stalni član
Stalni  član

Post od Bane_24 »

Bibi mozda ti ja mogu pomoci: sto se Squaphane sampona tice imas dve varijante: Squaphane P sa 1.5 % salicilne kiseline koji se pravi u pakovanju od 200 ml i kosta oko 1100 din, kao i Squaphane S sa 3 % salicilne kiseline koji se pravi u pakovanju od 125 ml i kosta oko 900 din.
Sad pretpostavljam da imas dilemu koji da uzmes. Ako imas SD i slabo izrazenu perut uzmi P, a ako imas jace izrazenu perut uzmi S.
Pozdrav
mr ph. Silvio
Saradnik

Opadanje kose

Post od mr ph. Silvio »

Bane_24 napisao:Mr Silvio, ostavicu vam podatke na meil da mi posaljete 2 bocice minoxa, a u dilemi sam za Dercos - ja bih ga narucio,ali pretpostavljam da su te ampule u staklenom pakovanju, pa se bojim da se to ne razbije. Sta vi mislite na to?
Hajde da još potrošite ove dve bočice minoxa, pa da onda vidimo šta dalje. Šta Vi mislite?
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am

Post od goranai »

Bane, potpuno sam odusevljena poznavanjem preparata! Sada sam u fazi ispita sa mojim studentkinjama i u soku sam od istih! Tako da ne mogu da odolim a da ti za poznavanje lecenja peruti i SD dam cistu desetku i to zasluzenu :)
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
Bane_24
Stalni član
Stalni  član

Post od Bane_24 »

Gorana, hvala vam na pohvalama, eto uz vas sam se i ja naucio :D
Mr Silvio, a jeste mi poslali te dve bocice minoxa?
Inace minox koristim evo vec 2 meseca, redovno (2 puta dnevno), uz to jos i neki kompleks vitamina za kosu i neke znacajne efekte ne vidim. U predelu oko temena mi se cini, ali nisam 100 % siguran da mi je kosa malo gusca, sto se predela iznad cela tice i dalje mi je kosa jako retka i dosta dlaka mi ostane u ruci pri pranju kose. Nije mi jasno kako sa minoxom ne mogu bar da zaustavim opadanje, jer sam svestan da ce novi rast jako tesko uslediti.
Zato sam i hteo da ubacim Dercos, posto bi on trebalo da zaustavi opadanje kose i da ubrza prirodan rast kose, kao i da podeblja dlaku, a i koristi se svega 4 meseca godisnje, ali razmislicu jos jednom.
Jedno vreme sam bio na ivici da krenem i sa finasteridom, ali to je zavisnost od tableta citav zivot... :(
mr ph. Silvio
Saradnik

Post od mr ph. Silvio »

Poslaću Vam ujutru.
Odgovori