Vichy, dercos - AMINEXIL
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
-
- Saradnik
- Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
-
- Saradnik
-
- Saradnik
-
- Saradnik
Sqaphan šampon
Sqaphan ne postoji u manjem i većem pakovanju. Postoje 2 koncentracije, 1,5 i 3%.
Bibi mozda ti ja mogu pomoci: sto se Squaphane sampona tice imas dve varijante: Squaphane P sa 1.5 % salicilne kiseline koji se pravi u pakovanju od 200 ml i kosta oko 1100 din, kao i Squaphane S sa 3 % salicilne kiseline koji se pravi u pakovanju od 125 ml i kosta oko 900 din.
Sad pretpostavljam da imas dilemu koji da uzmes. Ako imas SD i slabo izrazenu perut uzmi P, a ako imas jace izrazenu perut uzmi S.
Pozdrav
Sad pretpostavljam da imas dilemu koji da uzmes. Ako imas SD i slabo izrazenu perut uzmi P, a ako imas jace izrazenu perut uzmi S.
Pozdrav
-
- Saradnik
Opadanje kose
Hajde da još potrošite ove dve bočice minoxa, pa da onda vidimo šta dalje. Šta Vi mislite?Bane_24 napisao:Mr Silvio, ostavicu vam podatke na meil da mi posaljete 2 bocice minoxa, a u dilemi sam za Dercos - ja bih ga narucio,ali pretpostavljam da su te ampule u staklenom pakovanju, pa se bojim da se to ne razbije. Sta vi mislite na to?
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Bane, potpuno sam odusevljena poznavanjem preparata! Sada sam u fazi ispita sa mojim studentkinjama i u soku sam od istih! Tako da ne mogu da odolim a da ti za poznavanje lecenja peruti i SD dam cistu desetku i to zasluzenu 

predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
Gorana, hvala vam na pohvalama, eto uz vas sam se i ja naucio
Mr Silvio, a jeste mi poslali te dve bocice minoxa?
Inace minox koristim evo vec 2 meseca, redovno (2 puta dnevno), uz to jos i neki kompleks vitamina za kosu i neke znacajne efekte ne vidim. U predelu oko temena mi se cini, ali nisam 100 % siguran da mi je kosa malo gusca, sto se predela iznad cela tice i dalje mi je kosa jako retka i dosta dlaka mi ostane u ruci pri pranju kose. Nije mi jasno kako sa minoxom ne mogu bar da zaustavim opadanje, jer sam svestan da ce novi rast jako tesko uslediti.
Zato sam i hteo da ubacim Dercos, posto bi on trebalo da zaustavi opadanje kose i da ubrza prirodan rast kose, kao i da podeblja dlaku, a i koristi se svega 4 meseca godisnje, ali razmislicu jos jednom.
Jedno vreme sam bio na ivici da krenem i sa finasteridom, ali to je zavisnost od tableta citav zivot...

Mr Silvio, a jeste mi poslali te dve bocice minoxa?
Inace minox koristim evo vec 2 meseca, redovno (2 puta dnevno), uz to jos i neki kompleks vitamina za kosu i neke znacajne efekte ne vidim. U predelu oko temena mi se cini, ali nisam 100 % siguran da mi je kosa malo gusca, sto se predela iznad cela tice i dalje mi je kosa jako retka i dosta dlaka mi ostane u ruci pri pranju kose. Nije mi jasno kako sa minoxom ne mogu bar da zaustavim opadanje, jer sam svestan da ce novi rast jako tesko uslediti.
Zato sam i hteo da ubacim Dercos, posto bi on trebalo da zaustavi opadanje kose i da ubrza prirodan rast kose, kao i da podeblja dlaku, a i koristi se svega 4 meseca godisnje, ali razmislicu jos jednom.
Jedno vreme sam bio na ivici da krenem i sa finasteridom, ali to je zavisnost od tableta citav zivot...

-
- Saradnik