STAFILOKOKE
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Maj 04, 2008 3:30 am
Pa shta znam...podnosim je dobro,isprimala sam pola,od danas primam od 80mg,josh 5 do kraja...doktorka mi je rekla da vishe ne mazem eozin i onu drugu technost i rekla mi je da ce mi danas javiti shta da uzmem iz apoteke za oporavak koze....a s obzirom da mi koza i dalje izgleda grozno,stvarno joj treba oporavak...
Mada,mene buni shto i dalje osecam svrab,dodushe ne onako kao ranije ali desi se da me ove krastice bash zasvrbe....samo se bojim da mi se ne pojave nove bubuljice,,,,I da,noge su mi i dalje malo otechene,u predelu chlanaka uglavnom,nije to neshto mnogo,ali jasno se vide otoci..ne znam shta bih sa njima mogla da uradim....imam dosta krastica i po nogama pa moze li
biti i od toga?takve su ma i ruke bile dok su bile pod jakom upalom...
Veeeeeliki pozz!.

biti i od toga?takve su ma i ruke bile dok su bile pod jakom upalom...
Veeeeeliki pozz!.
-
- Novi član
cao!eto mene posle par dana.....pa shta da wam kazem,da mi je bilje jeste,ali da mi je skroz dobro...nije josh uwek.Na rukama su mi kraste spale...wratila mi se moja lepa koza(skoro da se wratila),sada se tu samo malo peruta ali mazem neku mast pa ce i to biti O>K>ali....welika krasta na desnoj potkolenici i dwe neshto manje na chlancima i otoci na stopalima i desnoj potkolenici i dalje stoje......uradila sam kompletnu krwnu sliku,swe mi je O>K> osim hemoglobina koji je nizak..ishla sam i kod kardiologa na pregled,uradjen mi je EKG,to je O>K>,mada mi srce lupa malo jache,werowatno od silnog sresa koji imam owih mesec dana...i josh neshto,dok me je slushala chula mi je mali shum za koji je rekla da je werowatno samo funkcionalni i da ne treba da brinem....a sutra dan kada sam otishla,rekla mi je da ga nema tj. da se sada ne chuje ....i da ona misli da sam zdrawa ali da za swaki sluchaj kada budem mogla,uradim ultrazwuk srca....malo me je uplashio taj shum....ali dobro,nadam se da ga stwarno nema...danas sam bila ponowo kod dermatologa zbog owih otoka i krasta...dao mi je da primim dwe neke Dirol inekcije i da Gentamicin mast mazem na owe kraste ujutru i uweche i da swe to fiksiram gazom i zawojem...i kaze da do petka ochekuje weliko poboljshanje pa...widecemo...I josh jedna stwar,swi mi kazu da je to na nerwnoj bazi ali interesuje me i washe mishljenje...swih owih dana mi se jawlja otezano disanje i kao neki pritisak u grudima kao da ponekad nemam diwoljno wazduha,ponekad mi i srce zakuca kao ludo iz chista mira....i osecam kao da mi lupa u grlu...rekla sam to kod lekara ali slushali su mi disanje i kazu da je to samo zbog stresa i pritiska i mozda swih owih lekowa u poslednjihn mesec dana....prodje to mene kada se rasteretim i zaborawim na swe ali ponekad i potraje...Da li je to stwarno na nerwnoj bazi?Pozdrawljwm was puuuuuno!!!!
-
- Novi član
Majo, "glavu dajem" da je to anksioznost. Uznemirena si zbog svega, pa telo iako mi ne osecamo stres, reaguje na isti upravo na taj nacin- panicnim napadima sa znacima nedostatka vazduha, osecaj gusenja, lupanja srca i drugo. Lepo se odmori, odi malo u prirodu, smiri glavu i sve ce to proci samo od sebe. Uglavnom, bitno je da terapija deluje i da se lepa koza vraca
cestitam! Jos, preporucujem bedoxin 2x dnevno u pocetku a posle samo 1 dnevno. Lepo ume da umiri nerve
p.s. Djuu draga, diplomirala sam

p.s. Djuu draga, diplomirala sam

-
- Novi član
Ljudi diwni ste:)Da,pa i ja sam isto tog mishljenja,da je swe na nerwnoj bazi...ewo juche mi je bilo malo teshko samo ujutru pa sam ceo dan bila O>K>,danas sam isto O>K>,swe dok sam sa ljudima i u drushtwu meni je o.k.,jedino me ponekad to uhwati kada sam sama,iskrena da budem,bila sam se zabrinula za sebe,pochela sam da osecam strah i gushenje swaki put kada se udaljim od grada,u fazonu:shta ako mi pozli a owde nigde nema doktora?mislim,sada je i meni swe to smeshno....poshto mi je poslednjih dana manje_wishe O.K.,ponekad me samo uhwati frka,reche mi moja doktorka da to lupanje srca hoce i od urbazona,a ja sam primila 3 za mesec dana,plus onih 14 gentamicina.....A shto se tiche koze,da,hwala Bogu,oporawila se,spali su mi i otoci,koza mi je sada kao shto je nila pre swega owoga,samo su ostale neke flekice na nogama ali kaze mi doktorka da ce se i to powuci.........UH,ljudi,namuchi me glupa kozna infekcija...Hwala wam puno na swim sawetima i pomoci,jawljam wam se ja i dalje,bash ste mi prirasli za srce
!

Majo, ljubac!
Što se mene tiče, bolje da ne kreneš kod lekara zbog strahova, jer ćeš da završiš sa gomilom papira različitih specijalista sa odgovorima da si zdrava! A izgubićeš podosta vremena, na kraju ćeš samu sebe da ubediš da nisi dobro. Zato, osmeh na lice i pali u prirodu, obezbedi mir telu i duši, napuni baterije i sasvim sam sigurna da ćeš biti dobro.
Dakle, ne razmišljaj o tome, jača si ti od tamo nekih nerealnih strahova
.
Ljubim vas obe
budite mi dobro!

Što se mene tiče, bolje da ne kreneš kod lekara zbog strahova, jer ćeš da završiš sa gomilom papira različitih specijalista sa odgovorima da si zdrava! A izgubićeš podosta vremena, na kraju ćeš samu sebe da ubediš da nisi dobro. Zato, osmeh na lice i pali u prirodu, obezbedi mir telu i duši, napuni baterije i sasvim sam sigurna da ćeš biti dobro.

Dakle, ne razmišljaj o tome, jača si ti od tamo nekih nerealnih strahova

Ljubim vas obe

-
- Novi član