Saveti make-up artista

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
make-up artist
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Feb 20, 2007 12:10 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od make-up artist »

dodo napisao:Ovako: imam plavu kosu i veoma svetao ten. Ne smikam se svakodnevno. Imam mesovitu kozu i u principu ok kozu lica, imam mozda malkice problema sa ponekim mitiserom, ali nista strasno i mnogo primetno. Nikada nisam bila posebno zadovoljna ni sa jednim puderom. Mozete li mi, molim vas, preporuciti neki puder koji je kvalitetan, koji daje barsunast izgled kozi i dovoljno dugo traje na licu, a koji kosta ne vise od 1500 din. Ako takav postoji...A ako ne, izdvojicu i mnogo vise novca, samo da konacno pronadjem puder kojim cu biti zadovoljna. HVALA UNAPRED!
Moram te razocarati ali skoro svi kvalitetniji puderi ne kostaju ispod 4000-5000. Probaj da vidis od loreala neki puder, ali gledaj da je transparentni.A ako si me pitala za sminjkanje na osnovu tvog opisa, jedno pravilo svima stoje sve boje bitno ih je sam dobro iskombinovati, pozdrav dodo :D
tu sam da vam savet dam
dodo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 20, 2007 7:53 pm

Post od dodo »

Hvala puno na odgovoru. Ako mozes preporuci mi neki konkretno, da ne lutam pevise, posto moji odabiri do sada nikada nisu urodili plodom, tj. nisam bila zadovoljna ni jednim koji sam do sada koristila. A ti si ipak strucnjak...
make-up artist
Stalni član
Stalni  član

Post od make-up artist »

iskreno dodo ja licno koristim tecni puder od yvan serrasa , vrlo malo se nanosi i lako pokriva i ujednacuje ten, a sto se tice drugih pudera probaj true match- od loreala, pozdrav
tu sam da vam savet dam
orion
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 26, 2007 7:14 pm

Post od orion »

make-up artist napisao:
orion napisao:Pozdravljam autorku ove teme jer sam se zbog iste i registrovala :D

Imam masnu kozu sa prosirenim porama u predelu nosa i obraza, koristim kreme propisane od strucnog lica tj dermatologa. Svetlije sam puti sa tamnom kosom i ocima, koristim kameni puder clinique 2, interesuje me kako ublaziti prosirene pore, a da ne koristim tecni puder. :roll:
Draga S. hvala na pwt. . e sad da te malo ispravim,kameni puder mozes koristiti, cisto malo da matiras kozu, nikako ga nanositi sundjerom.Ako je onaj u kameni uzmi cetku i blago pokri delove koje ti se verovatno sijaju, tj T- zona.Zimi se preporucuju tecni puderi, zarad zastite od hladnoce i bolje postojanost.Kameni puder dosta isusuje kozu i zapusava pore. Clinik bez obzira na samo ime spada u jake pudere,jake koncentracije, zato odaberi neki transparentni puder bilo da je tecni ili u prahu, pozdrav :D
Hvala! :D
Ko ne reskira taj ne profitira!
jekka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 08, 2007 8:00 pm

Post od jekka »

ja imam neujednacen ten,i mitisere na nosu i bradi ali nemam problema sa bubljicama,da li mozete da mi preprucite neki puder koji ovo dobro prikriva hvala unapred
make-up artist
Stalni član
Stalni  član

Post od make-up artist »

jekka napisao:ja imam neujednacen ten,i mitisere na nosu i bradi ali nemam problema sa bubljicama,da li mozete da mi preprucite neki puder koji ovo dobro prikriva hvala unapred

kao podloga krema za tvoj tip koze, zatim korektor u zelenoj boji koji neutralise crvenilo steceno od aknica,a zatim nanesi ten, hvala
tu sam da vam savet dam
jekka
Novi član
Novi član

Post od jekka »

hvala puno na odgovoru,htela sam samo da pitam za taj korektor u zelenoj boji koji bi ti preporucila kao najbolji.Inace cula sam za neki studio za sminkanje u Njegosevoj u kojem koriste bas proizvode yvan serras koje si pomenula.hvala jos jednom pozz
jekka
Novi član
Novi član

Post od jekka »

Zaboravila sam da te pitam jos samo za odabir rumenila,ja imam svetao ten,pa me zanima ima li neko pravilo u vezi odabira rumenila,hvala ti puno pozz
make-up artist
Stalni član
Stalni  član

Post od make-up artist »

jekka napisao:hvala puno na odgovoru,htela sam samo da pitam za taj korektor u zelenoj boji koji bi ti preporucila kao najbolji.Inace cula sam za neki studio za sminkanje u Njegosevoj u kojem koriste bas proizvode yvan serras koje si pomenula.hvala jos jednom pozz
jekko pa navrati bas u njegosevu, srescemo se tamo :wink: da ti licno demonstriram make up, poz
tu sam da vam savet dam
jekka
Novi član
Novi član

Post od jekka »

hocu bas sam planirala,jednom dnevni make up i kasnije za novu godinu jedan.e jel mozes samo da mi kazes koliko kosta otprilike takvo sminkanje i kada si tamo,veliki pozz
make-up artist
Stalni član
Stalni  član

Post od make-up artist »

jekka napisao:hocu bas sam planirala,jednom dnevni make up i kasnije za novu godinu jedan.e jel mozes samo da mi kazes koliko kosta otprilike takvo sminkanje i kada si tamo,veliki pozz

Evo me sa zakasnjenjem!!!!!!!!!! Trenutna promotivna cena sminkanja je 1700 din, a svakim danom sam tamo od 13-21 h navrati pa se vidimo poz Daca :wink:
tu sam da vam savet dam
Korisnikov avatar
jana_82
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 04, 2007 4:19 pm

Post od jana_82 »

instant volume lip???? jel probao neko valja ne???? :)
make-up artist
Stalni član
Stalni  član

Post od make-up artist »

jana_82 napisao:instant volume lip???? jel probao neko valja ne???? :)
samo daje trenutni blago napuceni izgled, iskreno bacanje para
tu sam da vam savet dam
Biba__
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 03, 2008 1:41 pm

Post od Biba__ »

postoji li puder koji totalno pokriva akne? :(:(
da li je puder stetan jos vise za lice,,? :( :-?
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm

Post od girl_from_nowhere »

Elem ovako... Imam 20 godina i skoro nikad se ne sminkam. Tacnije sminkala sam se 3 puta u zivotu-za obe mature i jedno vencanje i to me uvek neko sminkao, dakle nikad sama.

E doslo je vreme da se to promeni. Interesuje me koji puder da koristim s obzirom da imam dosta svetao ten, smedje oci i smedju kosu. Takodje me interesuje posto imam malo spustene spoljasnje ivice ociju(ako treba postavicu sliku) i relativno okrugle oci, na koji nacin sminkom da ih ispravim i izduzim?

Hvala unapred
Odgovori